Амино уей

SP

09.10.05
09:37

Според вас добре ли е да си взема от тези аминокиселини на НУТРИМ,има ли хора които са ги ползвали и дали са имали желания ефект?
Ако го пия след тренировка трябва ли да пия протеин,и колко време след това трябва да ям?

09.10.05
14:18

аз ги пия по 3 преди и след тренировка и съм доволен.В началото ми дадоха повече енергия(ся не мога да преценя,защото ги ползвам отдавна) и продължавам да раста с тях.Ползвах ги и по време да нвд и не съм свалил никакъв мускул(доколкото може да се прецени с просто око)

SP

09.10.05
21:16

А я ми кажи според теб и другите разбира се кое е по добре да пия и защо?Аз смятам че аминото е по добре за след тренировка защото се усвоява по бързо,а пък протеина има от своя страна повече бонусчета тъй да кажа. :lol:
Не знам вие ми кажете?
А и когато пия аминокиселини колко грама протеин приемам,примерно една аминокиселина долу горе колко протеин съдържа и трябва ли да пия и десктроза по това време>?

09.10.05
21:34

правилно е да питаш протеина колко аминокиселини съдържа.Задавал съм го вече тоя въпрос,отговор няма :lol: .Аминото е усвоява по-бързо обаче и така след 20 минути си готов са голяма доза ориз с месо(комплексна храна),което звучи по-добре от протеин :lol: .препоръчвам ти да ги взимаш преди и след тренировкапо 3 хапа(за да са в по-голямо количество),а от протеин нужда нямаш(поне около тренировката).

SP

10.10.05
21:29

Size брат утре ще си взема аминокиселини да пробвам как ще е,ще си взема и Про голд за преди лягане според тебе как е така.Питам те щото знам че си на мойта възраст(16) някъде и да видя как ти влияе на тебе.А дали ще кача маса със тея аминокиселини или трябва и десктроза да си взема?Айде по здрави:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1