1 4ас преди тренировка

Темата е заключена.

08.10.05
18:32

Здравейте,какви хранителни продукти е по добре да се ядат 1 4ас преди тренировка например аз вземам 2 плода  ябълка и банан и доза протеин с креатин в фазата на натрупване а вие какво ядете 1 4ас преди трен .

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 12:58.

08.10.05
18:40

Аз ям 200 грама ориз или картофи с два банана(или ябълки) :wink:

08.10.05
18:43

[quote author=“valentinik46”]Здравейте,какви хранителни продукти е по добре да се ядат 1 4ас преди тренировка например аз вземам 2 плода  ябълка и банан и доза протеин с креатин в фазата на натрупване а вие какво ядете 1 4ас преди трен .

как оцеляваш по време на тренировка ти се чудя.Преди да вдигаш яж солидно.ти с тея плодове и протеина само си вкисваш стомаха.Яж месо,ориз,картофи,фасул...солидна храна,за да имаш енергия.креатина няма да ти даде сила ако не е съпътстван с добра храна.

08.10.05
21:13

Храниш се прекалено рано преди тренировка ! Храни се поне 150 минути преди тренировка(основно хранене), защото храната много по-бавно се усвоява. Прости въглехидрати преди тренировки можеш да хапваш, но аз никога не ям 1 час преди тренировка. Иначе преди тренировка(около 2 часа и половина) гледам да са високовъглхидратни храни, примерно овесени ядки + кисело мляко(1 кофичка), или ориз, или черен хляб със някакво месо и сирене...главно овесени ядки :) . Даже някой път си правя омлета на христомир, с овесени ядки, не е лош :-)

SP

08.10.05
21:23

Какъв е тоя омлет на христомир?? :shock:

09.10.05
02:56

В 16:00 - хапвам пилешка пържола с хляб и 1 яйце.(ориз или картофи няма как да ям, защото съм на училище и си нося само месото)
В 17:30 - 400грама кисело мляко
В 18:00 - вземам креатина
В 19:00 - тренировка!

LU

09.10.05
10:37

[quote author=“doggeddogg”]В 16:00 - хапвам пилешка пържола с хляб и 1 яйце.(ориз или картофи няма как да ям, защото съм на училище и си нося само месото)
В 17:30 - 400грама кисело мляко
В 18:00 - вземам креатина
В 19:00 - тренировка!

браво. добър режим.

09.10.05
14:54

забравих да ви напиШа 4е три 4аса преди тренировка изяждам три филии 4ерен хляб с извара и около 150 грама пуеШко  това е в 16.30 а в залата запо4вам 19.30 това е и за това питах един 4ас преди трен. дали е уда4но с плодовете и белтъ4ините на прах или с по подходяШти хранителни продукти ина4е горе долу хран.режим го бива

10.10.05
17:19

Видях че се интересувате от омлета на христомир, няколко човека ми пратиха лично съобщщение, е ще го копирам тука на тея които се интересуват, отговорих и на тея които попитаха де...

Ще ти кажа аз как го правя(т.е. количество като за мен ~70кг съм)

Ще ти трябват: 3 яйца, 10-20гр. брашно, може и супена лъжица Smile(на око сипвам), мого малко вода около 10-20 гр. пак не повече от брашното, около 50-75 грама овес. ядки(на око пак сипвам). В кухненския робот го разбиваш това(слагам пластмасова “резачка” в случая то даже е само бъркачка) и като го разбъркаш хубаво го слагаш на вече нагретия котлон с олио...аз понеже не ме кефи да седи на 1 място и да се пържи го разбърквам постоянно и то след 1-2 минути нон-стоп бъркане става на “гранулки” и оставям 1 минутка и после бъркам още малко около 30 секунди и пак оставям, нещо такова Smile като се появи леко кафяв цвят вадиш ... после като стане готово всичко и е готово за ядене аз си го хапвам със сирене и го поръсвам със шарена сол.

B_

14.10.05
00:21

chiochips това не са ли бъркани яйца????? :)

14.10.05
16:31

Аз пък хапвам само 200-250гр. сварен ориз готов набъбнал демек въглехидрати стават по малко от суровия  дали това е достатачно ?

14.10.05
17:31

[quote author=“Kang”]Аз пък хапвам само 200-250гр. сварен ориз готов набъбнал демек въглехидрати стават по малко от суровия  дали това е достатачно ?

Еднакво, ако не и по-важно е да си набавиш и дозата белтъчини преди тренировка. 2 часа преди тренировка хапни и 150 гр - пилешка пържола.

15.10.05
09:24

Ами аз пържолата си я яма на обяда, и после идват  варените картофи към 200гр.  с 70-80гр. сирене  тва към 15-часа и после към 17-часа идва и ориза  и вече трен ??? След трен зимам 2-3лъжици мед после след 15мин пия към полвин кофичка кисело мляко и тогава пак ям пържола пилешка разбирасе яденето ми сваршва към 21:30 и после късно вечер удрям 2лъжици про голд 90 в 200мл. прясно мялко  какво мислиш ?
Но в понеделник ще си зимам геинер Жуниор на нутрим и ще заменя меда с геинера  !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1