Хр.Христов по тв. Скат

M

08.10.05
18:55

Утре в 17:30 по СКАТ при Митьо ще гостува ХР.Христов

08.10.05
19:08

мерси за информацията.
Ще го гледам със сигорност. :wink:

PI

08.10.05
19:16

ее то това не е за изпускане! :lol:  :lol:  :lol:
Използвайте kredor!
Mr_Muskul

[quote author=“bolkers”]мерси за информацията.
Ще го гледам със сигорност. :wink:

Пише се сигурност и мускули. Кой клас си?

08.10.05
19:37

Мммм яко Ицо е мноо добър и същевременно много земен човек как да не го гледаш

08.10.05
19:59

Крика май има свой хора във форума и е рашил да вдигне рейтинга :lol:
Ще гледам.

08.10.05
20:26

трябва се гледа  :D

08.10.05
23:39

днес гледах повторението на Специално по Ринг и гост беше Христомир(ако можете да го гледате не го изпускайте).освен страхотен културист той е много земен човек и това адски много ме впечатлява и ме кара да му ставам все по-голям фен.а утре непременно ще гледаме

M

09.10.05
15:55

[quote author=“Size”]Крика май има свой хора във форума и е рашил да вдигне рейтинга :lol:
Ще гледам.

:)  а между другото днеска ще има и фитнес мания по мсат ама или е от 18 или 18:30. :)

BA

09.10.05
18:11

ихааа какво коремче изкара христо  :wink: , но все пак бил в основен период и така е  :wink:

09.10.05
18:15

току що предаването свирши и беше супер.Ицката е жесток,няма равен на него :wink:  :wink:  :wink:  :!:

09.10.05
18:17

лелеееее видяхте ли какъв изрод е бил на състезанието Ицо!!! много качествен! ощетили са го поне 2-3 места, ама добре че е поне в десетката! браво на Ицо, браво. вярвам че те първа го чакат успехи! :)

®N

09.10.05

Голема бабанка е момчето, ще му стискам палци да представя добре България по света. :wink: Само не разбирам защо не вземе да я оправи тая гинекомастия, не е чак толкова трудно, пък доста си личи.

09.10.05

супер е нашият човек.Нисичък е,обаче симетрията и проборциите са му много добри.Особено гърбът е страшен.Такъв релеф...

09.10.05
22:32

[quote author=“Size”]супер е нашият човек.Нисичък е,обаче симетрията и проборциите са му много добри.Особено гърбът е страшен.Такъв релеф...

то да не би да е само гърба?ами ръцете?наистина са го ощетили с 2-3 места ама като за първо състезание е много добре.даже не ми се мисли в бъдеще как Ицо ще ги мачка :twisted: само да е жив и здрав и без травми.

09.10.05
23:36

Пропуснах го дамм но ще го гледам на повторението в събота след Вула Албенова  :lol:

09.10.05
23:44

Абе как ще са го ощетили, вие гледахте ли снимките на тези преди него? Не мога да кажа със сигурност, но като гледам по снимките, на световното беше по качествен от колкото е сега. Явно е натрупал повече маса от колкото трябваше. Но както и да е Ицо е голям състезател и знае за какво става въпрос, сигурен съм, че следващият път ще се представи блестящо и вярвам, че някое от гранд притата може да влезе в 3-ката.

09.10.05
23:47

Мисля че не оценяваме това място за Ицо то ако не е 1-3 знаачи.....
при тая конкуренция , да не забравяме че това му е дебют, парво голямо състезание , ще натрупа опит момчето ,посоката е възходяща

09.10.05
23:58

[quote author=”Чукундур”]Абе как ще са го ощетили, вие гледахте ли снимките на тези преди него? Не мога да кажа със сигурност, но като гледам по снимките, на световното беше по качествен от колкото е сега. Явно е натрупал повече маса от колкото трябваше. Но както и да е Ицо е голям състезател и знае за какво става въпрос, сигурен съм, че следващият път ще се представи блестящо и вярвам, че някое от гранд притата може да влезе в 3-ката.

днес при крика каза,че имал нужда от повече маса и в такава посока щял да върви.
пп.дайте снимков материал

10.10.05
00:04

[quote author=“Size”]днес при крика каза,че имал нужда от повече маса и в такава посока щял да върви.
пп.дайте снимков материал

То това е ясно, но по снимките който гледах, ми се струва, че е жертвал от качеството си за повечето маса. Възможно е да не е така, пределно ми е ясно, че не може от 3 снимки човек да си вади генарално заключение.

10.10.05
00:05

Абе ако сте направили някъв рип на това при Крика или по нова или имате запис на състезанието давайте да гледаме ве.
по-здрави

10.10.05
00:51

[quote author=“Emil_mlo”]Абе ако сте направили някъв рип на това при Крика или по нова или имате запис на състезанието давайте да гледаме ве.
по-здрави

Аз ще направя ако никой го няма

10.10.05
11:40

Дададад направи Жоре :) моляя  :wink:

10.10.05
17:49

Я направи от предаването запис ли там какво ще правиш да го дръпна да го гледам и аз :-) не че в залата не го виждам често но се пак...м/у другото наистина си каза че има нужда от маса за това състезание, явно не му е стигнала или нз точно ... май ще прави още :-) ...

MJ

10.10.05
18:35

давай рипчето
много ще си як ако го направиш :lol:
не че не си де :P

10.10.05
21:30

Имате го само да не стане нещо извънредно

10.10.05
21:55

Днес от 22 и 20 се мисля, че го повтарят

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1