09.10.05
18:54
Искам да ви попитам за фирмата P&B LABS !???? Знам че Христомир използва техните продукти и съм виждал фирмата им в Списание “Мускули и фитнес” !!! Има ли сайт тази фирма и може ли да ми кажете нещо повече за нея :P
http://www.power-beauty.com/
христомир по-скоро на оптимум използва. те са са пуснали некви добавки с марката power and beauty, ама от скоро са на пазара и едва ли някой може да каже дали са добри. ама май са доста евтини.
Ами незнам колко са евтини обаче 100г креатин са 10лв !!! Аз мисля да отида тази седмица до магазина им да видя как стоят нещата !!! Само ако може да ме опътите каде горе долу се намира магазина им :D
на Евлоги Георгиев срещу националния стадион!
Някой може ли да ми каже колко струва течния Л-карнетин на ОН.Че не мога да намеря в сайта течен Л-карнетин.
21.10.05
19:44
абе хора я кажете мина доста време от както излезе П&Б на пазара .... някои да знае добри ли са им продуктите по точно протеина ?
22.10.05
13:55
в сравнение с другите БГ фирми са много добри,но не можеш да правиш сравнение с ОН примерно.
тия не са си обновявали сайт-а с години. знаете ли цените на креатин, глутамин, протеин ПБ.
Гледах се появиха от вчера в моя джим (МАНИЯ в блока на Фантстико с/у 20та поликлиника) и ми направи впечатление цената - на една голяма кутия с шарен етикет пишеше 100% WHEY (което ми направи лошо впечатление - 100% протеин няма, нямало е, няма и да видим такъв скоро време) имаше цена 16лв. Кутията ми се стори по-голяма от колкото е за 500гр протеин на други марки, но пък не мисля, че за 16лв чак кило има кой да даде, освен ако това вътре не е друго, а не суроватъчен... Има се и предвит, че тоя джим суплементите като цяло са по-скъпи от колкото по магазините по принцип... :roll: