Лост за вкъщи

12.08.11
18:25

Искам да си взема лост за вкъщи, но нещо немога да намеря други освен този които се разширява и закрепя на касата и този които се слага отгоре на касата и след тренировка си го махаш. На мен ми трябва нещо което да закрепя на балкона (на тавана).. ако някой знае за такъв лост и от къде се купува ще съм много благодарен :)

13.08.11
00:01

Братле, намираш хубава ограда с подходящия размер, взимаш ножовката и през нощта си режеш лост. След тва ще измислиш как да го сложиш :). Аз лично си взех от оградата на НСА , перфектен размер са. Точно където обръщат рейсовете, хем направих дупката от която влизат хора по голяма :)))))))

13.08.11
01:57

Е да това е другия вариант сам да си го направя, но си мислех, ако има нещо подходящо да си го купя :) мерси все пак

13.08.11
16:34

Пламене, надявам се че няма и твоя лост да е от оградата на НСА (дето обръщат рейсовете).......и още повече пък, че не би се гордял по форумите с такава постъпка...Не стига че няма кой да гради в тази държава, ами остава да разрушим и малкото което има...
Интересно ми е как точно смяташ да го закрепиш твоя лост на тавана, понеже лостовете за които си споменал, тези дето се срещат магазина, са направени така, че предават усилието с работа на срязване. При теб обаче съединението ще трябва да работи на опън- не че не може, ама по капризно е такова съединение. Има значение каква е основата- бетон (дали е напукан), панел някакъв или какво? Най вероятно ще трябва анкерите да са сегментни с малка дълбочина, има значение разстоянията между анкерите....и т.н. и .т.н.....

13.08.11
19:50

Скъпа ми София, сега хорицата влизат по лесно в стадиона. Защо ме упрекваш като си има дупка от пантивека там? Ама лоста си ми е перфектен и се гордея с него, затова си споделям и не ми дреме ;)

13.08.11
20:18

Ти к`во очакваш бе? Да те похвалят ли? Ако  всеки, който му трябва лост за вкъщи, реже от оградата на НСА, сме сигурни, че още по-лесно ще влизат хората...

14.08.11
12:34

А какво те притеснява с лостовете на вратата? Трениръл съм на такова и е достатъчно удобно.

18.08.11
10:49

София някой от нещата които каза не ги разбрах, що се отнася до основата като я гледам е бетон (не напукан). Иначе идеята ми беше дали има накакви лостове за закрепяне в тавана с дюбели примерно, а в краен случай ще трябва да си направя сам такъв... Мерси се пак ;p
А притеснението ми към лостовете за врата е, че се съмнявам да издържат някой по-тежичък и че вратите в нас са с по тънки каси, мисля че материала се казваше МДФ и си му личи от далече, че малко напън му трябва за да се пукне :(

18.08.11
23:14

Видях линка в една от темите в форума, който ми беше от ползва.. ето и ако на някои друг му потрябва ;)
http://www.mnd.free.bg/fitnesyredi.html

UN

19.08.11
14:31

http://flexcom-bg.com/ тук има лост за таван на цена 35лв

19.08.11
23:03

Мерси много ;)

25.04.13
20:38

Здравейте,

бих искал да си купя лост за вкъщи, но особеното е, че трябва да е по-широк, не съм сигурен, но около 120 см поне, тоест не такъв, който да влиза в каса на врата. Моля ви, препоръчайте ми magazin или online magazin, от където да си поръчам. Благодаря предварително.

Поздрави

30.06.13
00:21

Виж този. Става и за стена и за таван : http://fitnesuredi-bg.com/preview.php?id=251
Изглежда ми доста добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1