И без Лии Прийст на Мр. Олимпия :(((

Темата е заключена.

09.10.05
20:30

Лии Прийст също няма да участва на Мр. Олимпия! Още едно разочарование! Той е един от любимите ми състезатели, но решението си е негово! Пълна тъпотия, Декстър няма да участва, Лии Прийст няма да участва, Ахмед Хайдар (също един от любимите ми състезатели) няма да участва, Трой Алвес няма да участва, само още някой да не се откаже, че по-скучна Олимпия няма да сме виждали  :evil:  :evil:  :evil:

Повече информация:
http://www.getbig.com/news/2005-04/100605lee.htm - за Лии Прийст

http://www.getbig.com/news/2005-04/100505olympia.htm - за другите

09.10.05
21:07

МИЗЕРИЯ... СУПЕР МИЗЕРИЯ! Това мога да кажа... културизма отива подяволите... сега в 5тицата ще има само свине... каква ще е тая олимпия без ДЕКСТЪР бееее, а и Лий... просто са смешни..

Anyone going in that show who thinks they will win over Ronnie or get second over Cutler is very out of touch with reality

Е тва...шибаната истина!

SP

09.10.05
21:13

Това бяха културистите които най много харевам.Лий Прийст и Декстрър Джаксън!Ето това е културист,не като Рони той е някак неземен,според мене вече взема да става грозно,не знам какво мислите вие.Физики като на Лий и Декстър рулират! :P

09.10.05
21:22

“лакум гъс кръв сере”! да не стане така и с добрия стар Уидър, че като гледам как се овлича в комерсялщина ще вземе да изгони половината си про-та! наистина жалко че няма да видим 2-ма от най-добрите - Декстър и Лий, но е разбираемо!

SP

09.10.05
21:32

А може ли да питам защо няма да участват.А и хора значи на 15 беше Олимпия нали същинското състезание.Трябва да направите спр як репортаж!:)

PI

14.10.05
19:18

е добре де .. не е ли тая вечер бре  :lol:  ..поне от някаде така съм чул аз де...нзм! :lol:

15.10.05
12:54

Самият Лий е смешем, по - скоро липсата на Декстър Принцът ще е голяма и чувствителна :)

15.10.05
18:38

——-
Айде замина спама. Сега се успокойте.  :)
——-

15.10.05
20:10

Благодаря ;)

15.10.05
22:37

[quote author=”Питона”]Самият Лий е смешем, по - скоро липсата на Декстър Принцът ще е голяма и чувствителна :)

точно, точно..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1