09.10.05
19:24
вижте тези клип4ета и си кажете мнението според мене тези хора правят много бързи повторения на мене ми объркаха представите за трениране наи ми допадна денис джеимс а на вас. по принцип все 4уваме от някого или 4етем от някаде 4е повторенията трябва да се правят бавно и с контрол а вижте какво става
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:08.
Тично така трябва да се тренира, т.е. експлозивно. Това, че движенията се експлозивни не значи, че не са под контрол и не се изпълняват чисто.
Това са глупости,че трябва да се тренира бавно.Всеки избира как да тренира.
Аз тренирам много бързо и пак контролирам движението.Според мен така освен,че растеж и влагаш повече мощ и ставаш много по-силен.Имаш повече взривна сила.
Рони Колман казваше:”След като си свърша серията поемам си дъх и почвам следващата серия”
Според мен това за почивките между сериите също са глупости.Ако можеш да тренираш бързо от това по-хубаво няма.Също се казва че колкото по интензивна е тренировката толкова повече соматотропин се отделя.
Бързото вдигане активира повече мускулни влакна за единица време и генерира повече мощност (мощност = силата, генерирана за единица време).