Скачане на въже, тичане или друго за чистене?

01.07.13
11:50

Здравейте лятото идва и съм твърдо решен да изчистя голяма част от мазнините си и по конкретно.Не искам да се занимавам с зали и простоти защото съм твърдо против фитнеса и по специално към тези анаболни тежкари където се мислят за недосегаеми.Та въпроса ми е скачане на въже,тичане и какви още упражнения трябва да права като говорим домашно не в зала и също така подходящи и не подходящи храни.Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.07.13 11:55.

01.07.13
11:59

Явно не ти е ясно “анаболните тежкари” през какво са минали за да станат такива - лишения, хранителни режими и тежки тренировки. Защото ако ставаше да боцкаш инжекцията, да пиеш хапчето и да си чешеш макарите по цял ден, залите щяха да са празни. И не се мислят толкова за недосегаеми колкото просто им е повдигнато самочувствието. И ти да имаш хубаво тяло за което си се трудил много време - и ти ще имаш по-високо самочувствие. И за да не съм в оффтопик за да отговора и на въпроса ти конкретно - има толкова много материали че ти е бедна фантазията. ПОТЪРСИ. И междудругото си объркал раздела но няма нищо.

Gogo

01.07.13
12:00

Приятелю..., не знам до колко си наблюдателен и до колко обидчив, но хората често отричат всичко, което не са и не могат да бъдат.
Не позволявай на мързел, его и завист да вземат превес над теб.
Начинът, по който си стартирал дневника си, говори много за моментното ти физическо състояние. Позволяваш си и да се самозалъгваш, защото вътре в себе си знаеш, че ако изглеждаше по-добре/мускулест (не чак анаболен тежкар), щеше да ти е по-добре.
По-добре прочети тук там и започни да държиш здраво желязото. Ще се изненадаш от силата, която ще усетиш в себе си впоследствие. Начинът ти на поведение, спокойствие...

Ни най-малко искам да те обидя с нещо. Аз също съм минал през това.
Успех с изчистването за лятото.

Аз преместих темата тук.
По нищо не мога да позная, че говорим за дневник.
Ще я върна там, ако е необходимо.

01.07.13
12:06

ХР.РЕЖИМ+ТЕЖКИ ЩАНГИ....и скачане и тичане.

01.07.13
12:18

казано от Петър Иванов на 01.07.13, 11:50:

...Не искам да се занимавам с зали и простоти защото съм твърдо против фитнеса и по специално към тези анаболни тежкари където се мислят за недосегаеми....

Трол на хоризонта ? :)

Мнението беше редактирано от Storm на 01.07.13 12:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1