Fat burner + ?

01.07.13
14:23

Събрал съм малко парички (около 200-300 лв.) и искам да си взема, каквото мога в тези граници за изчистване и уформяне. Същия въпрос ще го задам и в магазина за хранителни добавки, но там ме притеснява факта, че ще говоря с търговец, който се опитва да си пробута стоката, а тук мисля, че ще ми помогнете безпристрастно.
На 25 съм, 177 см, 79 кг. Не ходя на фитнес. Всичко, което правя е да тичам по 40-45 мин през ден два, набирам се на лостове и правя 10 мин абс, по познатия на всички предполагам клип от ютуба. Идеята ми е да се изчистя максимално и ако е възможно да се покаже някво подобие на преса. Не гоня никви срокове и нямам желание за бързи резултати.
Въпроса ми е какво да си взема със споменатите парички. Аз лично си мислех за суроватъчен протаин, амино и фетбърнър, но не съм сигурен.
Целия проблем идва от това, че съм с леко завишено кръвно и ускорен пулс, за това искам неща, които да натоварват минимално сърцето.
Ако някой може да ми даде съвет какво да си купя, ще съм изключително благодарен.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.07.13 14:33.

01.07.13
14:30

Ами за 200-300 лева 20тина кила месо и 300 яйца.

01.07.13
14:48

А на какво се дължи високо кръвно и завишения пулс? Звучи ми нещо като хормонален проблем, щитовидната .... В този случай, въобще не се занимавай с фет-бърнери! По-добрия вариант е да си промениш начина на хранене, и да вложиш парите в храна, и евентуално консултация с треньор по фитнес, който да те насочи какво точно да правиш. 45 мин. тичане, не са ли много ако имаш проблем със сърцето?

01.07.13
18:14

С кардио преса няма да изкараш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1