01.07.13
22:32
Здравейте! Какво ще кажете за тренировка на крака и гърди в един ден ? Плюсове, минуси надявам се да протече една хубава дискусия .
Еми зависи, но не е най-удачната комбинация... ако правиш крака, едва ли ще имаш сили да си направиш пълноценно тренировката си за гърди.. аз поне ходя като насран след клекове... по-става гърди->крака.. но пак... според мен трябва да си отделиш една тренировка за крака, ама хубава тренировка.. и ако остане време или сила можеш да направиш 1-2 упражнения за бицепс или трицепс примерно...
Искам да ги сложа в един ден , защото най - добре ми вървят ( преди да са почнали ебавките от тип айде покажи ги тези крака ще дам малко инфо. клек 3х150 , 20х107.50 , бедро 68 ) Затова искам да тренирам гърди , след това крака . Придържам се към 3 дневен сплит затова искам такава комбинация , ако и възможна .
Малко ми е странно как не можеш да прецениш сам дали е добре за теб да правиш тази комбинация в един ден или не като явно имаш опит в залата и то немалък... Щом ти вървят добре, продължавай по същия начин..
Не е проблем, на мен това са ми най-развитите групи и често ги правя заедно. След гърдите няма проблем да се кляка.