Крака и гърди в една тренировка?

01.07.13
22:32

Здравейте! Какво ще кажете за тренировка на крака и гърди в един ден ?  Плюсове,  минуси  надявам се да протече една хубава дискусия .

01.07.13
22:40

Еми зависи, но не е най-удачната комбинация... ако правиш крака, едва ли ще имаш сили да си направиш пълноценно тренировката си за гърди.. аз поне ходя като насран след клекове... по-става гърди->крака.. но пак... според мен трябва да си отделиш една тренировка за крака, ама хубава тренировка.. и ако остане време или сила можеш да направиш 1-2 упражнения за бицепс или трицепс примерно...

01.07.13
22:45

Искам да ги сложа в един ден , защото най - добре ми вървят ( преди да са почнали ебавките от тип айде покажи ги тези крака ще дам малко инфо.  клек 3х150 , 20х107.50 , бедро 68 ) Затова искам да тренирам гърди , след това крака . Придържам се към 3 дневен сплит затова искам такава комбинация , ако и възможна .

01.07.13
23:12

Малко ми е странно как не можеш да прецениш сам дали е добре за теб да правиш тази комбинация в един ден или не като явно имаш опит в залата и то немалък... Щом ти вървят добре, продължавай по същия начин..

01.07.13
23:13

Няма проблем да се правят гърди и крака в една тренировка.

01.07.13
23:24

Не е проблем, на мен това са ми най-развитите групи и често ги правя заедно. След гърдите няма проблем да се кляка.

01.07.13
23:51

няма проблем да комбинираш гърди и крака,само че започвай с краката и не прави много упражнения - клек,лег и още 3-4 упр. и си готов

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1