09.10.05
21:30
Хора първо да ви кажа браво за страницата отлична е!
След това се прехвърлям директно на въпроса. Изправен съм пред следния проблем тренирал съм фитнес около година което ми помогна да създам определени основи. След това бях опериран и по една или друга причина се наложи да спра да тренирам за около година, но сега съм твърдо решен да се върна към спорта! Имам нужда от помощ при създаването на моята седмична програма, но целя две неща да продължа да трупам маса и освен това да се освободя от колкото се може повече мазнини по себе си!
Добре дошъл!
Това,че си тренирал година е много добре,защото за около месец ще си възвърнеш постигнатото.Аз ти препоръчвам да трупаш маса сега,а пролетта да отделиш 1 месец за релеф.Двете наведнъж се постигат трудно(да не кажа невъзможно без стероиди).На главната страница има 1 раздел с тренировки.Избери си 1 програма,която ти харесва,ако има упражнения които не ти харесват ги махни/смени и пиши отново.Успех ти пожелавам.
Почни си като начинаещ пак (със съответната програма) храни се достатъчно и чисто и не прекъсвай за да има прогрес
djgorgio-ASTOR е прав по-добре си почни като начинаещ и отдели 4 дни за тренировка ... с добро хранене и тежка тренировка за няма и 2 месеца пак си в супер форма :) ако има още нещо питай ... :roll:
Очарован съм колко бързо ми отговорихте, благодаря ви!Сигурен съм че скоро пак ще ви разпитвам така че до скоро!