Смяна на режима към протеинова диета за момиче?

02.07.13
01:31

Здравейте!
Искам да попитам, тъй като от 3 месеца съм на нещо като диета - моя си / по една салата на ден/и свалих 13 килограма, разбира се и с усилени тренировки, как мога да премина на протеинова диета без да напълнея? Искам да изградя мускули и имам волята и търпението, но ме е страх да не напълнея отново. За портокола на 18 съм, 171см, 57кг. Какви храни и по колко трябва да приемам?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.07.13 06:50.

02.07.13
14:06

Намаляваш на половин салата на ден.

02.07.13
18:25

казано от pesho vasilev на 02.07.13, 14:06:

Намаляваш на половин салата на ден.

:D :D

Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 02.07.13 18:25.

03.07.13
02:12

Ехе,колко усилени тренировки с една салата на ден,с толкова енергия да направиш усилена тренировка,не вярвам да си смъкнала от много тренировки, ами вследствие на глад...здравословното ти състояние да ли не е влошено.

П.П. Страх те е да не напълнееш или ще дочакаш смъртта си от глад или ще минеш на протеинова диета и ще напълнееш,получава се  естественият йо-йо ефект поради простият факт,че от глад не се отслабва...

Мнението беше редактирано от F.T.W на 03.07.13 02:13.

29.08.13
20:07

Със 1 салата на ден ми е много чудно как ще изградиш ‘’ мускули ‘’ :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1