03.07.13
12:15
От около 5-6 месеца ме боли лявата предмишница,когато правя упражнения за бицепс с щанга.
Болката се усеща най-силно когато точно след серия оставям лоста.Мазах се се 1 крем,но без ефект ..
Ако някой е имал същият проблем да сподели как му е минал :)
Темата беше редактирана от Десислав Стайков на 03.07.13 12:46.
03.07.13
12:49
Принципно, малцина са тук с медицинско образование, а дори и да четат няма как без да те прегледат да ти кажат за какво иде реч. Иначе, ако искаш да пробваме да помогнем дай повече детайли - остра или тъпа болка? колко продължителна ? по време на серията или след серията ? като се набираш и при други дърпащи боли ли или само докато сгъваш за бицепс ? От както се е появила постоянно ли боли или е на периоди ?
Доста неща са...
Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 03.07.13 12:49.
03.07.13
12:57
болката е остра;по време на серията се усеща по-леко,а след серията остро (за около 15-20 сек.); при тесни набирания и гребания с лост също ме боли,но по-малко :Х
Мнението беше редактирано от Десислав Стайков на 03.07.13 12:57.
03.07.13
14:17
Това са сухожилията според мен, загрявай и разтягай хубаво ръцете. Мен ме боли по същия начин, по който описваш, но вече не му обръщам внимание.
Здравей,
Препоръчвам ти да смениш щангата с крив лост или най-добре с дъмбели. Също е добре да обърнеш хватовете при набирания и чукчета от под към надхват. Загрявай добре, разтягай леко преди тренировка, а след още повече. Можеш да включиш и нещо за предмишница. Надявам се да ти минават бързо!
Поздрави!
казано от charlie brown на 03.07.13, 14:17:
Това са сухожилията според мен, загрявай и разтягай хубаво ръцете. Мен ме боли по същия начин, по който описваш, но вече не му обръщам внимание.
След години ще му обърнещ внимание , щеш-нещеш.По принцип и мен ме боли , когато пренатоваря или предния ден е бил много натоварен- работа,тренировки и т.н . Дай му почивка и това е. Какво значение има дали е с прав или крив лост-незнам.На мен не ми пречи със същия лост с който съм правил , когато ме е заболяло да правя отново с него -след като се възстановя.
03.07.13
22:57
Благодаря на всички за съветите :)
Ще си дам почивка от всякакви дърпащи упражнения
03.07.13
23:46
А при трицепсово бутане и при френско с крив лост боли ли те?
04.07.13
00:31
Не.При никакви бутащи упражнения не ме боли :Х