Бързо ходене - отслабване

04.07.13
09:37

Здравейте,
интересува ме какво Ви е мнението за бързото ходене. Много ми е трудно да тичам, издържам максимум 4-5 мин. на тичане, не знам защо така и как да го разреша този проблем. Затова в залата основно ходя на пътечката около 40 мин. като скоростта ми най-ниската е 6 км/ч за около 5-6 мин. и после постоянно увеличавам, стигам до скорост 7.2-7.3 км/ч , но може би скоростта, на която най-много се задържам е около 6.9-7.00 км/ч . Какво Ви е мнението за този вид кардио натоварване, правя ли изобщо нещо или само аз си мисля, че изгарям мазнини??? И как се отразява това на краката, особено на прасците, тъй като по-принцип са ми по-обемни прасците???

04.07.13
12:54

Аз ходя на пътеката под наклон 20 градуса, 5-5.5 км/ч от около 2 месеца и ходенето ми се отразява доста добре върху загубата на мазнини. Мисля да започна и да тичам по С25К в парка :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1