12.04.13
18:24
Здравейте искам да ви попитам,понеже си испатих вече.Дълго време приемах големи количества протеин,правех малки почивки от креатин и не пиех достатъчно вода.Естествено нямах никакъв проблем.Съвсем случайно отидох на уролог,по друга причина(имах парене при уриниране)Гледаха ме на ехограф и ми казаха,че ми няма нищо на бъбреците.Отидох обаче в частна клиника Доверие в София понеже съм от там,естествено дадох доста пари,но там апарата им може да види всичко.Казаха ми че имам някакво отлагане или песачинки,които нямат нищо общо с камъни,но все пак...Казаха ми,че като приемам по 3-4 литра вода на ден,за месец ще се изчистя+ естествено лекарства за подпомагане!Питах лекаря и ми каза за месец да спра добавките,после няма да имам проблем да си ги взимам.
Искам да ви попитам,понеже не смятам да пия повече креатин,а имам Бета Аланин на NOW,вреди ли по някакъв начин бета аланинът на бъбреците,понеже не намерих информация.Иначе за протеиновата пудра,се ограничавам по 30-60 грама на ден вече!
Протеина няма как да оказва каквото и да е било негативно влияние на бъбреците освен ако не пиеш по 10 дози на ден.Монохидрата докато си го пил е трябвало да взимаш по-голямо количество вода всеки начинаещ го знае.Аз съм 92-3 кг на ден под 4 литра вода не падам.А протеин може да пиеш и по 150 гр на ден проблем няма да имаш .
Мнението беше редактирано от garret gt на 09.07.13 20:19.