Опит за ново начало!

Темата е заключена.
Прескочи до:
SU

27.06.13
22:24

Още един ден отмина :)
Чувствам се малко странно, някак отпускарски съм настроена :D :D и само (sun) и хубави мисли ми се въртят в главицата :D
Нали тук слънцето е кът, предусещам жегата в Бг и се кефя предварително!

Днес... айляче, не беше много натоварено в ресторанта.

08:00 - кафе, 1 банан
10:00 - ‘2 ‘’палачинки’’ от 2 яйца, 1 банан, извара, какао, канела
15:00 - купа грах яхния, филия пх (не се сдържах, обичам хляб)
21:00 - следва вечерята: салата айсбегр с доматки (без мазнина), малко пилешко, извара

Тренировка:

19:00 - 19:50
http://www.youtube.com/watch?v=wzSfj0jmku0 Зузка:

3 кръга, 4 упражнения
Странични подскоци на 2 крака - 50
Напад с подскок - 10
‘’Паяк’’ - от планк с изнасяне на цял крак 10 за всеки крак
Напад с повдигане на дъмбел 10

От мен:
Плие с гири 3х10@6 кг (Нямам по-тежки гири за сега)
Флайс (пак със същите гири) 3х10
Повдигане на крака и таз от лег към тавана - 3Х15
‘’Каране’’ на колело с извиване на лакти към срещуположен крак 3х1 мин.
Планински катерач - 50 стъпки 2 пъти
Руско извиване на раменете от седеж

http://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g Фитнесблендър
Около 10 минути кардио.

Ами, това е за днес. Ще видим утре-то какво ще донесе :)
Спокоен сън на изморените, на будуващите до късно - лека и спокойна вечер! :)

SU

29.06.13
02:14

Недоволна!!!

Отпускам се, отпускам се.....(envy)
Но няма все така да е!
Днес след работа се предполагаше,че ще има тренировка, но не я сколасах. Гости идваха, багаж приготвях, пазарувах.
Много задачи за вършене и накрая само раздвижване се получи. Храненето също беше инцидентно и лошо. На работа пак откарах около 6 часа без да мога да хапна и накрая, както може да се предположи.... увлякох се.

07:00 - кафе, 1 банан
09:30 - таханово кремче (тахан, кисело мляко, какао, чаена лъжичка мед)
15:30 - елда с риба тон, малко майонеза, броколи (нямам идея за количеството елда, не успях да я претегля)
22:00 - кутийка хумус (300 гр) приблизително 675 калории :x доста от тях от въглехидрат и мазнини :( но някак плануваната салата не ме влечеше като идея. Знам, знам...не трябва да се оплаквам, аз съм си виновна (headbang) (sweat)

Определено като че ли предпочитам да тренирам в домашни условия, макар че и до залата ми се ходи, ама все не мога да се добера до там :( На един стръмен хълм живея, та докато се добера до вкъщи след тренировка и ми писва!!
Да видим вече кога ще бъде следващата тренировка в зала!
От друга страна обаче, освен тежестите там, друго не ми липсва. Пък и не искам да правя кой знае какви мускули и да поставям рекорди. В моя случай май, само диетата (пуст апетит!!), трябва да е основното...хмм..

Качвам една снимчица от снощи. Не си харесвам ръцете, но това ми е дала природата.
Срещу това, няма какво толкова да се направи!

Спокойна нощ :)

SU

29.06.13
10:30

Добро утро (за мен все още е утро :) )

Не можах да спя. Но не се чувствам изморена.
Така - хаотичен дневник, хаотично хранене, хаотично тренировки. Това е равносметката!
Това виждам. Но нали съвършенството (или всяко подобрение ако щете) било work in progress, та се надявам с времето да се (на) уча кое как. Да, тренирам от скоро, мисля спадам към начинаещите и не би трябвало да искам кой знае какво като резултати и дисциплина. Все още се радвам на тренировките, а това е гаранция за постоянство. С размислите до тук :)

Ставане тази сутрин 5:50. Будна от 4 и нещо.... легнах си в 01:15.

Тренировка на гладно  07:00 07:50 - http://www.youtube.com/watch?v=DbjMVBeBBdQ
Фитнесблендър Lower body tabata HIIT workout.
От мен 10 мин. кардио за завършек. Редувах бърпи с подскоци звезда и бягане на място с високи колене.

Късната вечеря снощи (по-скоро вида на храната (хумус) а не часа) ми разказа играта! Ужасно тежко, нищо не искам да видя сега освен вода!
По - късно евентуално варени белтъци с извара.
‘‘Oтлитам’’ след малко на работа.
Последен работен ден в Скотланд за следващите 3 месеца (party) Hello sunny summer in Bulgaria!!

Хубав и спорен ден ;)

Дописвам храната:

Сутринта преди работа:
Извара с 3 белтъка и един жълтък, малко горчица и копър завити в листа от айсберг

14:30 - огромна салата от айсберг, домат и половин краставица, 1 варено яйце, 30 рг кашкавал
19:30 -  купа таратор ама без водата, кутийка сирене котидж (250 гр)
21:00 - шепа сурови бадеми

Мнението беше редактирано от Sunny на 30.06.13 21:42.

SU

04.07.13
22:28

Здравейте на всички. Не съм писала тези дни, понеже си пътувах за България. Вече съм в София, започнах и стажа вече, та графикът и рутината ми съвсем се промениха. За сега ще съблюдавам само храненето си, а тренировките ще подновя в един по-късен етап. Трябва да си потърся зала и прочие и да видя как ще съчетая новото ежедневие с тренировки и т.н.

Хубави дни на всички :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1