Адекватен съвет..

05.07.13
01:19

Така.. аз съм момче на 17 години. Висок съм 187 см и тежа 78 (80кг). Въпросът ми е, как да стана малко по-масивен (да налея в гърдите, раменете, трапеца и т.н.) и в същото време да не загубя голяма част от релефа (колкото и да е нищожен). Да отбележа нещо важно - имам доста бърз метаболизъм, не ми се лепи почти нищо и смея да твърдя, че имам доста малко мазнини по тялото, също така теглото ми се изменя нереално бързо (например зимата бях станал 83 като бях при баба ми на село и като се върнах в София за няколко дена станах пак 78-79).Тренирал съм “стрийт фитнес” доста време, но не толкова постоянно и съм прекарал известно време и във фитнеса. Давайте съвети за каквото можете (режим, тренировки), ако трябва и критики. Ще кача и снимка (не обръщайте внимание на газовата маска)

05.07.13
08:16

Любимата ми система за маса е 5х5, като за целта са ти необходими:

5 яйца, 5 кюфтета, 5 пълнени чушки, 5 картофа, 5 пържоли.

05.07.13
09:02

казано от charlie brown на 05.07.13, 08:16:

Любимата ми система за маса е 5х5, като за целта са ти необходими:

5 яйца, 5 кюфтета, 5 пълнени чушки, 5 картофа, 5 пържоли.

И това по 5 пъти на ден :D
А сериозно, това е начина - ядеш здраво и тренираш като за маса, т.е., с прогресивно натоварване - стремиш се да увеличаваш тежестите и повторенията на основните упражнения и тренираш тежко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1