09.10.05
13:56
абе хора някои да ми каже ако е приемал тази хранителна добавка видел ли е файда от нея.И ако е с какво я е комбинирал( ако е).питам понеже цената не е ниска и добре би било човек да има предварителна информация преди да си даде парите за нещо което не е опитвал.Предварително благодаря
09.10.05
14:45
Който е приемал Animal Pak или Animal M-Stack или Animal Cuts нека да пише тук, че и аз може да си купя нещо от серията :roll:
09.10.05
15:29
Тук говорим само за тези на Universal Nutrition :?
то има и една друга глупост дето звучи много надъхващо ама пак не е ясен ефекта и. NATURAL STEROL COMPLEX…Тва което пише за нея също ми се струва преувеличено.Не оспорвам съставките които съдържа,а нейното деиствие.Ако някой е приемал и от нея моля да пише,как с какво и т.н...
09.10.05
16:27
offtopic:jay-c кой е тоя на аватара ти?Мн ме кефи дай линк
NATURAL STEROL COMPLEX
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8079&highlight=natural+sterol+complex
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9181&highlight=natural+sterol+complex
09.10.05
23:22
Според мен Анимал пак, както и другите продукти от серията Анимал имт доста спорен ефект. Аз съм взимал само пак-а и ми даваше много сила преди тренировка, но само толкова. Всички познати, които са го употребявали казват същото. Що се отнася до Анимал стак-това е препарат с прохормони, каквито аз не бих взимал-по-добре да се назоби човек, като ще са хормонални препарати :wink: . Един приятел пиеше Анимал стак 2, което е същото по съдържание, но без прохормоните. Качи около 4-5 килограма след цикъла/малко повече от месец/, но омазни доста и не беше особено доволен. За Анимал кътс мога да кажа , че е изключително силен енергетик, но не съм забелязал да оказва съществено въздействие при топенето на мазнините. Като цяло, поне по мое мнение, цената на препаратите от серията Анимал не отговаря на резултата, който обещават.
Аз лятото вземах “Hardcore Pak” пройзводител “ABB” да ти кажа чесно до като го вземах ми даваше доста енергия, и сила, увеличих килограмите с които тренирам, орелефих малко но след като спях отслабнах пак. но отслабването се далжи на факта че живея на морето и всяка вечер излизане купони пийнеш си малко не си доспиваш а през деня на работа. самоче че е доста скъп 90 лв. вътре има 40 торбички с хапове едната се взима преди тренировка а друга след тренировка. Обшо взето става ама не и с моя начин на живот лятото :lol:
10.10.05
20:13
Ultima Ratio, за Animal M-Stack специално можеш ли да ми кажеш нещо?
10.10.05
23:16
М-стак не съм пил, така че не мога да говоря от опит, а и нямам наблюдения върху други хора. Метоксиизофлавонът/или както там се казваше/, който е отличителната съставка на продукта, снижава нивата на естрогена. Четох в един Олимп, че го препоръчваха за след стероиден цикъл. Да ти кажа, от цялата серия Анимал ме кефят само рекламите й. Вярно, дават сила и енергия, но аз и така си ги имам. Нещо не могат да ме убедят, че това е едва ли не най-доброто, което съществува като хрнителна добавка. Както и тези стерол комплекси-не съм взимал на Юниверсал, а на Дженезис и ефекта беше скромен, меко казано, а се изръсих доста пари. За мен една комбинация от креатин и глутамин има много по-сериозен ефект от паковете. Но пък може и да действат доста по-добре на някой, не знам.