L-carnitine или Fat Burner за момиче?

30.06.13
17:16

Накратко: искам да сваля 5кг - от 57 на 52, да изчистя. Тренирам 5 пъти/седм. Тренирам във фитнес от 5-6 месеца. Със спорт се занимавам от 6ти клас.
Цел: искам и по-бързо сваляне и резултат.
Тренировки: изготвени от инструктор - по мускулни групи + кардио на всяка тренировка
Храна: до 1-2 дни ще ми се направи и хранителен режим.

Въпрос: L carntine или Fat Burner да си взема? Повечето ме съветват за карнитин. Ще има ли по-бърз резултат? И всичко това ще повлияе ли по някакъв начин на цикъла?

ЖЧ

30.06.13
17:56

Вземи си Fat Burner. Ще ти ускори метаболизма и ще повиши температурата на тялото ти.

30.06.13
18:12

И аз съм “за” бърнър- просто защото има повече съставки в себе си, все някоя има шанс да ти действа много добре на теб :D (въпреки че не съм сигурна дали ефекта на всички не е преобладаващо психологически). Лятото обаче не знам дали няма да ти дойде по-тежичко, понеже термогенните (както казаха горе) ще ти повишат допълнително темп. на тялото...

30.06.13
18:38

Чувал съм, че от fat burner има голям шанс да се получи, така наречения йо-йо ефект.. Не съм сигурен, само така съм чувал ! :D

30.06.13
18:44

+1 за Бърнерите.Другото предимство е премахват чувството за глад-това е може би най-големият проблем при жените.Също така дават енергия и издръжливост за по-интензивна тренировка.Хем горят мазнини,хем предпазват до голяма степен от загуба на ММ.Бърнерите са най-ефективни при НВД с разумен калориен дефицит.
Може да вземеш и Л-карнитин,основното му предимство е приема му преди лягане.

Йо-йо ефекта се получава вследствие на диети тип “д-р Емилова”,има много дискусии по тази тема...

01.07.13
22:34

Ясно. Благодаря ви много! Ми хората които ми направиха режимите за сега ме посъветваха да почна с карнитина, защото забравих да спомена тук, че имам и проблеми с нередовен цикъл. След като свърши карнитина може да взема бърер, така и организма ми ще е подготвен един вид ::)

02.07.13
02:01

Фат бърнърите и карнитина нямат никакво отношение към цикъла. И като питате за фат бърнър уточнявайте какъв е: липотропен или термогенен.

05.07.13
10:25

В Силата са пуснали някакъв нов липотропен фетбърнър, който за момиче е по-добрият вариант отколкото термогенен такъв. При термогенните фетбърнъри жените често увеличават дозата с цел по-бързо сваляне и така предозират - почва да ги боли глава, разтреперват се и накрая казват че бърнъра не работи.

05.07.13
21:41

Мисля, след като направя цикъла с карнитина, да почина и да взема бърнер. Това за този вит бърнер не го знаех, сега ще прочета още. Благодаря!

31.07.13
09:36

Ако целта е изгаряне на мазнини, аз бих съчетал 2-та продукта, но ако трябва да се избира само едно предложение по скоро избери бърнър . Аз бях взел на моята приятелка Слим ФХ , но и беше силен и казваше , че и става лошо от него .След това търсихме по слаб вариант за жени и взехме Термо лийн ,от който се чувстваше ок. А Слим ФХ го изпих аз :) но комбинирай фат с л-карнитин за максимален ефект ;)

29.09.13
12:03

С жалкия си опит препоръчвам фет бърнър.
С Gamma Oryzanol na Amix, свалих 4кг. за 8дни без тренировки, без диета, дори напротив, прекалявах с храната, но поемах двойна доза. За момента съм спрял приема, защото си помислих че може да се стопя и да изчезна:)
След това минах на “L-carnitine с зелен чай на българска фирма, но не спазвам диети, дори напротив вечер прекалявам и ефект нула.

Мнението беше редактирано от Еушендре на 29.09.13 21:28.

29.09.13
22:58

То хубаво ще пиеш Л-карнитин, но зависи от дозата! Ако ще пиеш тези които масово се продават, и се пие по 0,5/1гр. по-добре не се хаби. За да има ефект, трябва да го пиеш в доста по-сериозни дози, съчетано с правилно подран хранителен режим и тренировки. А вместо да пиеш фет бърнер, в който не е ясно какво има точно, по-добре си вземи някой стимулант от типа на - йохимбин, кофеин и т.н. за да ти дава енергия в залата.

02.10.13
00:46

bicepcurl
Защо кофеин, не е ли по добре да вкараш едно-две кафета преди тренировка?
Аз днес отидох в залата с 1литър топъл чай, (зелен смесен с гинко) и доста се загрях:)

02.10.13
09:34

Защото:
- Има хора, които не пият или не понасят кафе (като мен).
- Количеството кофеин, в чаша кафе варира силно, и е трудно прецизно да се дозира.
- Таблетките съдържат чистото вещество, което е в по-голяма концентрация, докато кафето съдържа и други алкалоиди.
- Те (другите алкалоиди) препятстват резорбцията на кофеина от кафето, докато на синтезирания няма кой да му пречи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1