10.10.05
20:30
Здравейте...въпросът ми е: когато тренирам гърди и на следващия ден например тренирам друга мускулна група, протеините които приемам повече в другата мускулна група ли отиват или ходят и в гърдите...
значи тялото възстановява гърдите и като тренираш друг мускул се налага да възстановява 2 мускула :)
Когато пиеш протеин той възстановява всички мускули.Ако тренираш днес гърди имаш други мускули(например бицепс),които не са се възстановили напълно.И те ще бъдат готови утре(или след няколко дни,зависи от сплита)за тренировката :)
11.10.05
14:44
О.К. тва ми е ясно..ама мисълта ми е: като правя днес например гърди и утре правя крака...белтъчините които приемам утре ще ходят ли достатъчно и в гърдите за да растът нормално или много голяма част ще ходят в краката и един вид в гърдите не ходят достатъчно протеини и не разтат достатъчно...така че ако е така ще трябва да си сменя програмата и да не тренирам 2 последователни дни...
Не,не е така.Не се безпокой освен краката и гърдите ще ти се възстановят.Тялото си има механизми и то разбира кое има нужда от възстановяване.Няма са да ти възстановява краката и да ти бастиса гърдите.
Единствено трябва да си пиеш всеки ден протеина.И нема се потиш.