Моля за съвет

У6

05.07.13
23:59

Предварително се извинявам ако темата не е в правилния раздел и ще помоля да бъде преместена.

За мен!
  На 31 години съм, тежа 83 кг. Преди 20 дни бях 87 кг, но бягам много и свалих 4 кг, но коремът ми си остана, а искам да го направя релефен.

Храната!
  От 20 дни спазвам тази програма. Храня се по системата 4:1, 4 дни без въглехидрат и 1 ден само въглехидрат. През 4-те дни правя така:
- закуска: 10 варени яйца (10 белтъка и два жълтъка) + 2 краставици.
- обяд: печено пилешко филе + краставици.
- следобед: печено пилешко филе + краставици.
- вечер: печено пилешко филе + краставици.
- втора вечеря: 10 варени яйца (10 белтъка и два жълтъка) + 2 краставици, може и малко филе да хапна.
Понякога се храня 4, а понякога 5 пъти. Зависи от различни неща. От време на време заменям краставиците с моркови или домати.
  В деня за въглехидрат ям ориз, картофи, сладолед, малко яйца, малко филе, може шоколад, чипс, плодове.

Тренировките!
  Тренирам 6 дни в седмицата. Вторник, четвъртък и събота бягам по 10 км в 19:00 часа. През деня, ако имам време и сили, ходя на лостове и правя преси. На лостовете правя набирания и кофички.
  Понеделник, сряда и петък, играя бокс, кикбокс, боря се, също в 19:00. Правя го не толкова, за да стана боец, колкото да имам различно натоварване. През деня също може да отида на лостове и да правя коремни преси.

Целта:
  Целта ми е да сваля корема и да извадя пресата. Засега ефекта е нулев. Отслабнах навсякъде, но коремът си стои! Искам да сваля корема, но не да стана 40 кг. Искам да съм 86-90 кг, но без корем. Добавки и хап не взимам, защото нямам финансова възможност.

Молбата:
  Молбата ми е да ми кажете къде греша, да дадете съвет какви коремни преси да правя, да дадете съвет относно храненето, да дадете съвет относно тренировките. Четох много статии, но нещо не правя каквото трябва и не мога да разбера какво ...

06.07.13
00:43

Зарежи го това бягане! 10км това са много! И то 3 пъти в седмицата .. за какво го правиш? какъв е смисъла да тичаш толкова?
Ако искаш да тичаш за да смъкнеш по-добре прави спринтове и интервално бягане.100% ще е 100 пъти по-добро от обикновеното бягане.
Тренировките по бокс и кик-бокс ги остави. Включи и клекове обаче, защото адски много дават на цялото тяло.

06.07.13
08:27

Доколкото разбирам на ден ядеш по 20 яйца, от които само 4 жълтъка. Яж ги цели, яж 10 цели - 5 сутрин/5 вечер.

казано от Борето на 06.07.13, 00:43:

Тренировките по бокс и кик-бокс ги остави.

Защо да ги оставя?

06.07.13
23:10

Мнението е изтрито!

Мнението беше редактирано от strengthcamp на 22.07.13 13:10.

У6

06.07.13
23:24

Да, имам пропуски при информацията, но не знаех какво да напиша. Сега ще допълня.

Висок съм 180, атлетичен съм. Имам по-малки кости от нормалното, но са ми по-плътни. Мускулите ми са меки и еластични и като цяло са качествени. Тренирам различни неща от 15 години. Двукратен републикански шампион съм по киокушин, имам първо място на турнир по кудо, републикански шампион съм по кикбокс, стил киклайт контакт. Имам и първо място на маратон, който беше 20 км. Сега тренирам за удоволствие. На фитнес не съм ходил от 2 години, но тренирам редовно.
  Добавки и хап взимах за последно преди 3 години. Диета съм пазил само веднъж досега и то преди няколко години. По принцип ям всичко по всяко време. Боклуци като шоколад, чипс и други не са ми чужди. Ям ги по всяко време. Нямам режим на ядене по часове, а се храня когато мога и се тъпча до пръсване. Мусака, пиле с ориз, боб и други манджи също хапвам на обяд и за вечеря.
  Като цяло съм в добра форма. Преди години бях запален по фитнеса и там също показах добри резултати. Коремът ми е много здрав и нося много на удари, но е мазен :(. Както писах по-горе, искам не само да се появи преса, но и да си запазя теглото.
  Ако трябва да допълня нещо, напиши какво, но снимка няма да сложа :D. Имам още един въпрос: този режим 4:1 може ли да го спазвам целогодишно? Просто, оттук нататък така да се храня.

06.07.13
23:40

казано от СМП на 06.07.13, 23:24:

Боклуци като шоколад

Пепел ти на езика...

07.07.13
01:09

казано от charlie brown на 06.07.13, 08:27:

Доколкото разбирам на ден ядеш по 20 яйца, от които само 4 жълтъка. Яж ги цели, яж 10 цели - 5 сутрин/5 вечер.

казано от Борето на 06.07.13, 00:43:

Тренировките по бокс и кик-бокс ги остави.

Защо да ги оставя?

Прочети ми пак целия пост и ще разбереш.Да си остави тренировките по бокс и кик бокс както са си, да не ги пипа, променя или спира.

У6

08.08.14
01:25

Здравейте, отново :).

Това лято нещата се промениха малко. Сега съм 86 кг и съм във форма, но не мога да сваля корема, защото някъде греша, а не мога да разбера къде :(.

Тренирам 6 дни в седмицата по два пъти. Сутрин ходя на фитнес, вечер през ден бягам и през ден правя преси. Взимам Туринабол от 3 седмици. Сега съм на 50 мг. Още 20 дни съм на 50 мг и после падам на 25.
  Въглехидрати ям само четвъртък и неделя. Другите дни съм на 100% без въглехидрати! В протеиновите дни ям телешко, зеленчуци, извара, яйца, сурови бадеми по 60 грама на ден, маслини и рядко по 1 ябълка през деня.
  Зареждащите дни закусвам с овесени ядки и яйца. На обяд ям картофи, извара и диня. След това спирам въглехидрата и пак хапвам нещата от протеиновия ден.
Като цяло друго не се сещам да напиша за храната и тренировките. Не отслабвам, но и корем не свалям. Едвам-едвам ми се показа част от първата преса. Миналото лято не успях, но това имам време и искам да направя поне прилична преса.
  Моля за съвет какво да променя, за да се получат нещата!!!

Забравих: В дните за въглехидрат хапвам и мед. В протеиновите дни мога да си позволя по една чаена лъжичка мед след тренировка, но това се случва 1-2 пъти на седмица.

Мнението беше редактирано от у6767у на 08.08.14 01:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1