Петнайдетте свещени дни

06.07.13
07:16

За 15 дни без тренировки и правилно хранене ще стана ли отново щиглец или ще съм си същият снажен момък?

Дойде време морето да оправдае всичките ти усилия във фитнеса! :)
Какво ще бъде след заветните 15 дни е без значение, защото ти вече ще разполагаш с хубави снимки на бицагите за Facebook! (sun)

06.07.13
08:43

За това казвам “свещените” дни :) Там ми е мястото да блесна и да си избия всички натрупани комплекси през годината... Но нали след това ще съм хванал готин тен и няма да е лошо да поразходя бицепсите на басейнче ала бала :)

06.07.13
09:03

Дай си малко зор и продължи да спазваш режима си и на морето. Защо ли всеки смята, че трябва да се омаже и съсипе, когато става дума за “почивка” от “натовареното и забързано ежедневие”.

06.07.13
09:10

Да, но просто няма как да спазвам при положение, че ще съм на плажа през повечето време от деня.. а и има продукти, които ме е страх да купувам на морето (яйца например).. вечерта съм по ресторантите-ок, ще си поръчам пърожоли и ориз...  мога да се набирам някъде сутрин освен...

казано от лежачка на 06.07.13, 09:10:

Да, но просто няма как да спазвам при положение, че ще съм на плажа през повечето време от деня...

Няма как или нямаш много мерак? ;)

06.07.13
13:20

Имам мерак, но няма как...

Сутрин ще можеш ли да закусваш качествено?
Там, където ще почиваш, има ли магазини за хранителни стоки?

Колкото до централният ти въпрос - ако имаш достатъчно време качествен режим зад себе си, за 2 седмици няма да се случи нищо трагично. Разбира се, зависи и как ще почиваш. Пиците, палачинките с шоколад, солидните количества алкохол и системното недоспиване ще ти се отразят в някаква степен. До колко - трудно можеш да предвидиш предварително.

06.07.13
16:08

Разбрах :) Ще се опитам поне сутрин и вечер да ям добре! Каквото и да загубя, ще си го наваксам двойно след това ;)

Да пожелаем успех на България срещу Бразилия!

казано от лежачка на 06.07.13, 09:10:

мога да се набирам някъде сутрин освен...

+ лицеви опори, клекове, бърпита, кофички, ако има къде, спринтове, плуване в морето, че дори и плажен волейбол, ще е повече от нищо и вероятно достатъчно! Само желание да има!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.07.13 17:01.

06.07.13
18:30

То хубаво всички тези упражнения, но горят калории, трябва да се угоявам след това..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1