06.07.13
07:16
За 15 дни без тренировки и правилно хранене ще стана ли отново щиглец или ще съм си същият снажен момък?
06.07.13
08:14
Дойде време морето да оправдае всичките ти усилия във фитнеса! :)
Какво ще бъде след заветните 15 дни е без значение, защото ти вече ще разполагаш с хубави снимки на бицагите за Facebook! (sun)
За това казвам “свещените” дни :) Там ми е мястото да блесна и да си избия всички натрупани комплекси през годината... Но нали след това ще съм хванал готин тен и няма да е лошо да поразходя бицепсите на басейнче ала бала :)
Дай си малко зор и продължи да спазваш режима си и на морето. Защо ли всеки смята, че трябва да се омаже и съсипе, когато става дума за “почивка” от “натовареното и забързано ежедневие”.
Да, но просто няма как да спазвам при положение, че ще съм на плажа през повечето време от деня.. а и има продукти, които ме е страх да купувам на морето (яйца например).. вечерта съм по ресторантите-ок, ще си поръчам пърожоли и ориз... мога да се набирам някъде сутрин освен...
06.07.13
12:29
казано от лежачка на 06.07.13, 09:10:
Да, но просто няма как да спазвам при положение, че ще съм на плажа през повечето време от деня...
Няма как или нямаш много мерак? ;)
06.07.13
14:07
Сутрин ще можеш ли да закусваш качествено?
Там, където ще почиваш, има ли магазини за хранителни стоки?
Колкото до централният ти въпрос - ако имаш достатъчно време качествен режим зад себе си, за 2 седмици няма да се случи нищо трагично. Разбира се, зависи и как ще почиваш. Пиците, палачинките с шоколад, солидните количества алкохол и системното недоспиване ще ти се отразят в някаква степен. До колко - трудно можеш да предвидиш предварително.
Разбрах :) Ще се опитам поне сутрин и вечер да ям добре! Каквото и да загубя, ще си го наваксам двойно след това ;)
Да пожелаем успех на България срещу Бразилия!
06.07.13
16:52
казано от лежачка на 06.07.13, 09:10:
мога да се набирам някъде сутрин освен...
+ лицеви опори, клекове, бърпита, кофички, ако има къде, спринтове, плуване в морето, че дори и плажен волейбол, ще е повече от нищо и вероятно достатъчно! Само желание да има!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.07.13 17:01.