22.06.13
10:29
Здравейте,казвам се Никол,на 22 год. Не съм нов посетител и откривател на сайта,до преди година имах дневник,но поради редица лични и здравословни проблеми не можех да го обновявам.Поради тази причина реших да си направя нов.Сега съм в процес на решаване на тези проблеми и смятам,че е добър момент да започна отначало.От месец-месец и половина започнах отново да тренирам редовно,като се преориентирам към кросфит.Засега тренирам самостоятелно и със собствено тегло.Кросфит тренирам 2-3 пъти в седмицата,когато мога тичам,скачам на въже или си тренирам на лостовете.Храня се по РБД,засега това е най-щадящият за мен режим,след проблемите,които имах доскоро.Ако имате някакви въпроси,питаийте :)
25.06.13
09:47
Здравейте,няколко дни не можех да си вляза от телефона,затова не съм и писала. Онзи ден на 23.06 правих напади като комплекс от кросфита:135м за 5мин 40сек.
Вчера се пробвах на комплекс Роза.Общо за 13:49 направих 6 рунда,всеки от 400м и 8 набирания.Даже последния рунд се поозорих и за малко да оставя набиранията до 4бр.Друг комплекс,който съм правила е Синди,като там най-доброто ми постижение е 9 рунда за 17 мин.
Така като си гледам резултатите имам чувството,че съм супер зле. :D
Храната за последните два дни няма да я описвам подробно,но горе-долу е в следния вариант:
Закуска:кисело мляко с пшенични трици и 20гр сурови семки
Обяд:някакво месо с гарнитура,рядко боб или леща
вечеря:извара със салата,нахут или пилешко
В междинките ям ябълки,банани,айрян.Веднага след тренировка винаги е плода.Гледам да се храня здравословно.
Ако имате някакви критики,коментари давайте.
Искам да питам къде в района на Красно село и Борово има зала за кросфит и в какъв интервал са цените? Мн искам да посетя една тренировка,да поработя с треньор.Знам за залата на Юли,но тя има идва твърде далеч.а мн искам да започна да тренирам кросфит под погледа на треньор, за да видя дали правилно ли ги правя.
06.07.13
12:53
Не съм писала от две седмици,заради изпити и работа,но успявам да тренирам редовно.Правя някои от комплексите на Веси,ама съм супер зле :D Един от комплексите,които правих последните дни е 50 бърпита за около 10мин не съм засичала с хронометър.Днес ще равя Люси,кпгато пак съм на компютър ще напиша резултата.Храната е нещо подобно на РБД,като намалих въглените на 100 гр и увеличих мазнините на 84гр.Намерих си нелоша зала където мисля да правя комплекси с тежестимда не се ограничавам само с тези със СТ.