04.07.13
19:05
Здравейте :)
Понеже не живея в Българиая, но през летните месеци се прибирам и постоянно пътувам насам-натам, няма как да ходя редовно на фитнес, а понеже не съм достатъчно организирана, няма да има ефект ако ходя само в дните, в които мога, например. Тук си ходя два пъти в седмицата на пилатес и веднъж на фитнес, или пък три пъти на пилатес. Искам да попитам дали с хранителен режим, тичане и скачане на въже всеки ден и упражнения за всяка част от тялото, като всеки ден ще работя върху различна, ще успея да напредвам или поне да задържа постигнатото до сега?
Ето пример за какъв тип упражнения говоря , има хиляди в ютуб: http://www.youtube.com/watch?v=rsGKmk0IrJE
Основните ми цели са дупето, бедрата и корема, като по-скоро имам нужда от стягане и оформяне на мускулна маса, отколкото от губене на килограми.
Ако пък можете да ми кажете за нещо по-ефективно, ще съм ви много благодарна :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.07.13 07:29.
05.07.13
09:52
По-малки порции, повече плодове и зеленчуци, салати, без хляб, слатко и всякакви такива храни от кутии и пликчета... Надявам се, че е горе-долу здравословен. Ето дневника ми, там пиша за всеки ден: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/69040#p-939441
Хмм,нещо не ми харесва този хранителен режим,пупринцип можеш да постигнеш целите си,но разгледай някой други женски дневници и погледни как се хранят. :)
05.07.13
20:59
Даже няма да си правя труда да ти чета темата, но пък най-добрата тренировка извън залата е в леглото. МоШно стиптийз, секс и криза.
Мерси.
06.07.13
15:17
При положение, че съм пуснала тема с въпрос, то е най-вероятно защото нещо не ми е ясно и искам помощ от хора, които разбират повече от нещо... Приемам всякакви съвети и критики към начина мзи на хранене, към тренировките ми... Относно фитнеса, за този един месец, в който ще съм в България, няма как да ходя, не казвам, че не искам да стъпвам в залата и да получавам резултати, просто попитах как мога да се задържа в прилична форма докато отново имам възможност да ходя на фитнес...
F.T.W., ако не е проблем, можеш ли да ми кажеш кое не ти харесва в хранителния режим, за да видя какво мога да променя?