Проблем със краката :(

10.10.05
15:52

значи тренирам от около 4-5 месеца сериозно и вземам само аминокисели след и преди тренировка .. имам проблем с краката особено със десния,когато прая упражнения за крака слагам малко килограми но пак ме боли и се чува едно такова пукане около и до капачките(може и капачките да са) значи вапроса ми е ако има някакви витамини или някакъква добавка за здрави кости или за крака може ли да кажете име ... много ще сам ви благодарен,даже понякога когато утивам на училище и варвя горе-долу бавно се задъхвам и осещам че всеки момента ще ми се разпаднат краката .. моля ви помогнете(86кг,177)

10.10.05
16:01

щом се чува пукане или нещо от сорта това е от загрявкатати.прави по интензивна и продължителна загрявка и всичко ще е нарет :wink:
около10 15 минути да ти е загрявката горе долу 8)

10.10.05
16:19

значи всичко е от загрявката .. и аз така си мислих но ето че се убедих .. много мерси  :)

10.10.05
16:23

пак заповядай :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

RE

10.10.05
16:44

h0rrible нали ти казах,че е от това бе,ти не вярваш.[/list]

10.10.05
21:42

калции.има и едно друго-глюкозамин то е за стави и хрущяли.

10.10.05
23:08

е да може би е от липсата на добра загрявка??? аз обаче не бих залагал само на това като обясанение. ако пукането е придружено с болка то определено имаш проблем. и загряваката може да не го реши а може и да си прецакаш коляното най общо. например да скъсаш един тънък възел мускули наречен менискус. въобще има ли болка както казва ЛАРИ СКОТ това е червен сигнал за внимание. аз бих ти препоръчал да прегледаш упражненията които правиш и да прегледаш техниката на изпълнението им. от личен опит знам че неправилната техника е унищожаваща. ако правиш клакане и ти пукат капачките придружени с болка - направо си напът да си докараш жестока контузия. прецени също дали не си претренирал хронично. дали не правиш прекалено много повторения и дали тренираш до отказ който може да не е за теб като методика.

10.10.05
23:19

аз като бягам ме боли капачката на десния крак като стъпа се едно ме боде нещо отдолу мн кофти
еначи и киткака ме боли като прая някой упражнения за бицепс направо се чупи....

11.10.05
14:19

[quote author=“GEORGIO”]е да може би е от липсата на добра загрявка??? аз обаче не бих залагал само на това като обясанение. ако пукането е придружено с болка то определено имаш проблем. и загряваката може да не го реши а може и да си прецакаш коляното най общо. например да скъсаш един тънък възел мускули наречен менискус. въобще има ли болка както казва ЛАРИ СКОТ това е червен сигнал за внимание. аз бих ти препоръчал да прегледаш упражненията които правиш и да прегледаш техниката на изпълнението им. от личен опит знам че неправилната техника е унищожаваща. ако правиш клакане и ти пукат капачките придружени с болка - направо си напът да си докараш жестока контузия. прецени също дали не си претренирал хронично. дали не правиш прекалено много повторения и дали тренираш до отказ който може да не е за теб като методика.

Присъединъвам се напълно към казаното.

Загрявката надли има не6о об6о тук... Както го и описва6, 4е има6 проблем с обикновенно ходене, работата не е на добре.

ОТИДИ НА ЛЕКАР

Желая ти късмет, макар 4е в твоя слу4ай той много не играе... Погрижи се за себе си, 4е после може да е късно.

11.10.05
20:36

не ме боли просто ми пукат понякога капачките това е само и имам чувството че ше ми се разполовят краката :( на какъв лекар да отида

11.10.05
22:56

мисля че ортопеди се казваха или нещо подобно

B_

11.10.05
23:04

отиди си при личния и той ше ти даде направление за травматолог
а за твоя проблем мисля че минискуса ти прави е*авки :wink:

12.10.05
17:52

И на мен не ми се вялва да е само от загрявката

12.10.05
19:55

[quote author=“h0rRibLe”]... много ще сам ви благодарен,даже понякога когато утивам на училище и варвя горе-долу бавно се задъхвам и осещам че всеки момента ще ми се разпаднат краката .. моля ви помогнете(86кг,177)

Макар и преувеличено, ако това е вярно... нещата просто са за лекарска консултация, не е шега, загрявката много няма да играе струва ми се...

Личен лекар и т.н.

Дано се всичко е ок в крайна сметка.

MR

16.11.05
20:21

и аз имам същия проблем но с лека болка и то не постоянно но примерно когато сам седнал и при стване се 4ува едно зловещо пращене на капа4ката но вси4ки лекари са ми казвали 4е било от пубертета и маи наистина е така  :wink:  а всащност  ти на колко си

16.11.05
21:38

[quote author=“mr.olimpia`”]и аз имам същия проблем но с лека болка и то не постоянно но примерно когато сам седнал и при стване се 4ува едно зловещо пращене на капа4ката но вси4ки лекари са ми казвали 4е било от пубертета и маи наистина е така  :wink:  а всащност  ти на колко си

Супер малко вероятно е да е от пубертета пи4, някой хора вси4ко с това си го обясняват, ама доста 4естосе заблуждават. Според мен/от4асти и от опит говоря/ това са си проблеми със ставите. За мен не е нормално каквато и да е 4ове6ка 4аст от тялото да издава странни звуци, 4е и съпроводени с болка.

Все ос6е не съм 4ул някой да дава разумно обосновано мнение на какво се дължи това пръ6ене на стави в сгъвките, при наистина огромна 4аст от гората. Пример 6е дам, 4е от група 15 мом4ета играем ма4 на 12 им пукат стави тотално... събрали сме се банда паралитици ли какво...

Айде поздрави и стс здраве.

П.с. може да има лекари -олигофрени, ама по-добро от лекаря не е измислено до сега при здравни проблеми....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1