Ново Начало

Темата е заключена.

04.07.13
21:59

Здравейте, нов съм във форума макар и регистрацията да ми е от векове :), на 24 години, висок 193 см и тежа около 97 кг. Активно  се занимавах с бойни спортове около 6 години включително и участия по съзтезания, гонене на категорий и килограми, Но преди около година и половина някъде всичко това приключи поради ред причини и трябваше да прекъсна с активните си занимания. Така за този прериод доста бързо се отдадох на похапването и резултата не закъсня наддадох около 20 кг, главно около талията.

Не си поставям някакви Хард Кор цели, или някакви зверски Диети които никога не са ме затруднявали докато съм бил съзтезател. Считам че се справях добре в това отношение когато ми се налагаше да свалям килограми.
Искам да поизчистя и да вляза във форма.
За целта съм решил Да наблегна на кардиото. Сутрин ранно Бягане на гладно, Кросово темпо за 20/25 мин около 4/5 км. Като ще се стремя да правя поне 4 бяганията на седмица.

При възможност вечер ще се ходи на зала 2/3 пъти седмично , като там ще залагам на по базови упражнения като лежанка, клек опори набирания общи неща, без строго определени програми и серий. 

Отностно храната не мисля да се ограничавам кой знае колко , изключвам пържените неща, тестени и всякакъв вид фаст фуд и без газирани напитки. Наблягам на плодове и печените мръвки :)  както и повече пиене на вода ...

Искам да попитам някакъв съвет за закуската, след кросовото ми бягане

Правя си половин кофичка кисело мляко 2% с 250 гр мюсли със изсушени плодове вътре (не съм  мерил точния грамаж сипвам ги на око :) ). това е след около 30 мин някъде след бягането

Ще се радвам и на други вариянти за закуска и като цяло имам въпрос отностно киселото мляко може ли да го включвам и в др яденията , Мерси предварително и се надявам да намеря полезни и интересни съвети които да ми помогнат .

05.07.13
08:41

И така , току що първа тренировка първо бягане ... :D

Леко Релаксче и после на работа.

Мнението беше редактирано от Insane Mind на 05.07.13 08:42.

06.07.13
23:30

Питах но не ми беше отговорено , та затова пак :) . Закуска кисело мляко 2% с мюсли и сушени плодове добре ли е за след сутрешен крос или да търся други варианти ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1