Тренировка за ръце

06.07.13
21:05

Здравейте ! Нов съм тук и изобщо за пръв път пиша някаква тема , така че предварително се извинявам ако нещо не е наред :) . Момче на 15 съм , около 1.90 висок и съм 68 кг. Искам да покача малко тегло и да натрупам мускулна маса . Интересувам се главно от тренировка за ръце , но няма да откажа и упражнения за корем и гърди . Разполагам само с 4 кг. гири и нищо друго . Благодаря предварително :) !

06.07.13
21:10

Набиране и кофички. Ползвай гирите като допълнителна тежест.

07.07.13
01:19

Забравил си лицевите Петко , нали иска и в гърдите и корема. Може и да си вдигаш краката от вис за корема + някакви коремни преси

07.07.13
01:42

Както ти каза Петко, но те съветвам да започнеш тренировки в зала с базови упражнения. В началото, когато започвах по-сериозни тренировки бях точно 190 и 68кг - като тебе, но допуснах грешката да не тренирам краката... наблягай на тежките свободни тежести и ще гърмиш в началото :)

P.S. Харесай си някоя кръгова тренировка от сайта за начинаещи. Много хора тука във форума ще ти кажат да не тренираш ръцете в началото, но тъй като си доста висок - моя съвет е да ги тренираш и то яко (не основно тях, просто с по-тежко).

Мнението беше редактирано от Мирослав на 07.07.13 01:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1