Аминокиселини и креатин

10.10.05
22:05

На този сайт прочетох че креатина има странични ефекти и най голиамо впечатление ми направи разширяване на клетките кво е тва!Сега пия амино киселини имат ли и те странични ефекти които не са показани в сайта! Молч ви помогне ми! 8) В днешно време не можеш да вярваш на почти ништо!

10.10.05
22:14

Нито креатина нито другите хранителни добавки имат странични ефекни.Единствено при креатина през първите дни като се взима се подуваш леко но това е защото задържаш вода ама не мисля че това се счита за страничен ефект

10.10.05
22:21

Пич оспокояваш ме.Ама след време ще станат ли клетките ми същите!

10.10.05
22:29

ми то е относително.мисля че малка част от водата в клетките ще изчезне ама все пак трябва да остане някаква част във клетката

[quote author=“lololo”]Пич оспокояваш ме.Ама след време ще станат ли клетките ми същите!

Естествено.

11.10.05
10:23

Абе то по принцип това си е естествено.Мускулите са 50-60% вода.Просто това количество ще се увеличи.

11.10.05
15:14

Еми щом ще се овеличи не е ли вредно!Ще ми станели след това нормално количество вода>И пичове благодаря но единия казва че клетките ще си вазварнат в нормален вид а другия че ще се задаржи вода и ще ми станат малко разширени!Кое е вярно!

11.10.05
20:22

хаахх че ако ти останат още по-добре бе пич  :wink:

12.10.05
08:32

В началото ще задържиш вода заради креатина и после след като спреш да го приемаш няма да задържаш повече вода.
Но в това няма абсолютно нищо вредно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1