Нямам си напредстава вече какво да правя

MM

07.07.13
22:56

От колко много време правя опражнения за гърди пък не ми са се оформили поне малко то знам че изисква време ама не ми са се стегнали дори малко,а фитнеса не ми е по джоба и единствения за мен начин е да пиша тук на Вас защото вече незнам какво да правя и искам да ми предложите някакви упражнения за гърди.Благодаря предварително!!! :)

07.07.13
23:01

Упражнения*
Не знам*

Виж тук http://www.bb-team.org/fitness/exercises/chest и си избери от опциите вляво.

07.07.13
23:31

1.лицеви опори 5 серии
2.лицеви опори за горни гърди (краката по-високо от ръцете) 3 серии
3.лицеви опори за долни гърди (крака по-ниско от ръце) 3 серии
4.кофички 4 серии

07.07.13
23:43

Значи, кофите като най-трудно и базово упражнение ги оставя за накрая, така ли? И от какъв зор са му 3 вида лицеви?
Почвай кофички, обаче с тежест, така че да не можеш повече от 8 повторения в последната серия.
След това лицеви (може и с наклон за по-трудно, или да менкаш ширината на хвата) и ако са ти леки, т.е., правиш над 12 повторения - слагай и на тях тежести.
Това са ти опциите за без фитнес (и без уреди).
П.П. И другия път внимавай къде пускаш темите.

Мнението беше редактирано от Петко К на 07.07.13 23:44.

MM

08.07.13
10:04

Благодаря за бързите,отговори Петко К благодаря за предложението какво да правя и... да ще внимавам къде пускам темите другия път ;).Пък и ляга ми скъпо защото сам в курортен град където всичко е скъпо ;).Затова!!!

Мнението беше редактирано от mario minekov на 08.07.13 10:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1