купих си протеин и доиде в чувал сега какво да го правя този чувал

Темата е заключена.

07.07.13
23:27

хора купих си протеин Syntrax Whey Shake , и протеина доиде в чувал , как мога да го пия , след като изпия дозата , после това човалче , как да го затворя , или имате ли идеи къде мога да го прехвърля протеина , преди протеините винаги са идвали в кутии и сега с тоя чувал незнам какво да го правя

07.07.13
23:30

Затвори го протеина в буркани, а с чувала се пързаляй зимата на снега.

07.07.13
23:34

страшен хуморист , но идеята за чувала ми допада , ако няма други хумористи кажете какво да правя

07.07.13
23:38

Чувала всъщност е пакет и си има закопчалка, с която се затваря. Освен, ако не си я срязал при отварянето.

07.07.13
23:39

Пусни още няколко теми.

Толкова ли не можеш сам да се сетиш къде да го прехвърлиш този протеин?
Купи си две-три големи кутии сладолед, покани ни да го изядем и пресипи протеина в тях.

07.07.13
23:40

Пробвай с тиксо.. :))

07.07.13
23:47

хумористите стават повече , ако знаех , че ще стане така с тоя чувал , щях да си запазя кутия на ОН ....  идеята със сладоледа става утря ще ходя да видя какви кутии има хах , не харесвам сладолед като цяло но какво да се прави ще трябва да изям някоя и друга кутия , пакетът не съм го отворил и цялата стая ми смърди на протеин , щом от сега смърди много се съмнявам това нещо да може да се затвори , но както ида е ще пробвам и квото стане ако не ще го затворя в кутии хах и после зимата ще се пързалям по нанадолнища с чувала хахаххаха

07.07.13
23:49

кво му пречи в един голям 3литров буркан да бъде наблъскан, че няма да има шарен етикет ли?

07.07.13
23:50

казано от CarnalK на 07.07.13, 23:30:

Затвори го протеина в буркани, а с чувала се пързаляй зимата на снега.

Разсмях се с глас :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристина на 07.07.13 23:51.

07.07.13
23:54

Не знам кой е хуморист, но аз като поръчвам нещо, поне знам какво поръчвам и в каква опаковка е. Също така знам със сигурност, че опаковката се затваря, понеже съм изпил поне 5 такива.

07.07.13
23:57

слабо ме вълнува дали си се расмяла , както ида е ако няма кво да кажеж по добре не коментираи , иди да се снимаш в огледало и си траи , нищо лично , Скота , нищо не ми пречи да го наблъскам в 3 литров буркан , само да знаех от къде да го взема този буркан , имам предвид , че този чувал не ми е удобен като цяло , и цялата ми стая смърди ама както се казва още каво влезна в нея смърди на този протеин ....    братле дори и да се затваря повдига ми се от самата миризма ужасна е , като съм си взимал протеин в кутии е нямало този проблем , впрочем прав си да бързах да си го взема и не ми направи впечатление , че ще пристигне в чувал както ида , все пак тханкс за идеиите дори и хумористичните в интерес на истината в Аспарухово съм се пускал предната зима по нанадолнища с чувал  и беше бая фън

Мнението беше редактирано от da be на 08.07.13 00:00.

08.07.13
00:03

Момичето какво ти е виновно, че си кретен ? Все едно да питаш купих си хляб и в какво да го сложа ? Толкова ли си ограничен, че не ти идва нищо на ум в какво да си съхраниш добавката ?

Протеина който си си купил е менте, затова ти е дошъл в чувал !

08.07.13
00:14

казано от da be на 07.07.13, 23:57:

Скота , нищо не ми пречи да го наблъскам в 3 литров буркан , само да знаех от къде да го взема този буркан

Купи си една голяма трушия и на ти буркан. Можеш да ползваш и няколко по-малки буркана.
Иначе, в магазини JYSK и други за битови потреби със сигурност имат подходящи съдове, в които можеш да си затвориш протеина.
А, това че смърди толкова е малко притеснително...

Напиши “продажба буркани” или “буркан цена” в гугъл и ще си решиш проблема.
Ето -> http://burkanche.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=12&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=2

Не забравяй да си вземеш капачка. ;)

Мнението беше редактирано от 6th на 08.07.13 00:15.

08.07.13
00:14

братле вместо да се правиш на интересен и няма кво да кажеж по добре си го спести мнението или искаш да трупаш още мнения , какво си мислиш , че като натрупаш повече мнения си по компетентен от другите ли ? да ти кажа ли нещо , бая си се объркал и примера които даде няма какво да ти отговоря по добре го прочети пак и сам се замисли какво си написал , и прочети първия ми пост къде да го изсипя тоя протеин на главата ти отгоре ли ? в нас не държа кутии ....  апък знам ли те ти можеж хляба и в буркани да го слагаш все пак виж колко оригинален аватар имаш .... някаква идея от къде мога да закупя буркан около 5 литра ?

08.07.13
00:17

казано от AgBOKATA на 08.07.13, 00:03:

Протеина който си си купил е менте, затова ти е дошъл в чувал !

И аз така смятам и за това ,ако искаш мога да те отърва от него ,ако искаш да ми го пратиш по еконт,даже доставката ще я платя аз,ако искаш :)

08.07.13
00:18

Не знам какво да те посъветвам, какво да правиш с чувала, ама ми се върти в главата една идея подсказана от култовата сцена във филма “Мера според мера” на Георги Дюлгеров.
Воеводата дава на Дилбер Танас пушка и му вика:
-Те ти Танасе пушка.
А Дилбер Танас го пита:
-Епа я шо ке праа со таа пушка?
Воеводата:
-Е шо ке праиш, шо ке праиш... Па заври си я у гъзот!

Дано да съм бил полезен. ;)

08.07.13
00:32

казано от da be на 07.07.13, 23:57:

слабо ме вълнува дали си се расмяла , както ида е ако няма кво да кажеж по добре не коментираи , иди да се снимаш в огледало и си траи , нищо лично , Скота , нищо не ми пречи да го наблъскам в 3 литров буркан , само да знаех от къде да го взема този буркан , имам предвид , че този чувал не ми е удобен като цяло , и цялата ми стая смърди ама както се казва още каво влезна в нея смърди на този протеин ....    братле дори и да се затваря повдига ми се от самата миризма ужасна е , като съм си взимал протеин в кутии е нямало този проблем , впрочем прав си да бързах да си го взема и не ми направи впечатление , че ще пристигне в чувал както ида , все пак тханкс за идеиите дори и хумористичните в интерес на истината в Аспарухово съм се пускал предната зима по нанадолнища с чувал  и беше бая фън

Ти или наистина падаш от Марс , или просто искаш да си правиш бъзици с хората в сайта.Защо ми го докарали в чувал?- ами такъв си си поръчал бе.Мирише ми на протеин-ами на кво искаш да ти мирише след като е протеин ? На рози ли ? Ама гадно ми мирише - слагаш тапата в носа и това е.От къде да намеря буркан ? Сигурно по дърветата растат. Човече , чесно мисля , че си тук за да си правиш та**к.

08.07.13
00:34

може да се затвори темата , преди още някои да реши да си трупа мнения с безмислени коментари протеина се затваря така , че всико е ок

08.07.13
00:38

казано от da be на 08.07.13, 00:34:

може да се затвори темата , преди още някои да реши да си трупа мнения с безмислени коментари протеина се затваря така , че всико е ок

Този някой , всъщност си ти.

08.07.13
00:58

Не знам защо си хвърлил бурканите от предишните,поне 1 се остава за такива случаи.
И ако не се намери протеин за тоя буркан,какъв копот става в него. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1