Ах, тези плочки

Темата е заключена.
MM

08.07.13
12:53

Както знаете сега е лято и всеки иска да има плочки за да може да се покаже спокойно на плажа.Но както почти всеки знае плочките не са лесни за изграждане изисква се доста постоянство,трениране,КАРДИО,хранителен режим . Подчертах  кардиото защото то е най-важно от всичко друго защото без него също така и хранителния режим няма как да имате тия плочки.АЗ ги тренирам от 6 месеца и до сега няма кои знае какъв ефект даже ще прикрепа снимка за да видите резултата от тия 6 месеца :).Като цяло пускам тази тема не другите които ги знаят тези неща да кажат ЗАЩО КАЗВАШ ТЕЗИ НЕЩА КАТО НИЕ ГО ЗНАЕМ,ама тази тема я пускам за начинаещите в фитнеса за да имат малка напредстава за тези неща.

ТОВА Е ОТ МЕНЕ ЗА СЕГА ДАНО ТЕМАТА ВИ Е ХАРЕСАЛА!!! :) а извинете ме за качеството на снимките :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.07.13 23:25.

Noctis Caelum

08.07.13
13:47

В огромна заблуда си.

08.07.13
13:48

казано от mario minekov на 08.07.13, 12:53:

Както знаете сега е лято и всеки иска да има плочки за да може да се покаже спокойно на плажа.Но както почти всеки знае плочките не са лесни за изграждане изисква се доста постоянство,трениране,КАРДИО,хранителен режим . Подчертах  кардиото защото то е най-важно от всичко друго защото без него също така и хранителния режим няма как да имате тия плочки.АЗ ги тренирам от 6 месеца и до сега няма кои знае какъв ефект даже ще прикрепа снимка за да видите резултата от тия 6 месеца :).Като цяло пускам тази тема не другите които ги знаят тези неща да кажат ЗАЩО КАЗВАШ ТЕЗИ НЕЩА КАТО НИЕ ГО ЗНАЕМ,ама тази тема я пускам за начинаещите в фитнеса за да имат малка напредстава за тези неща.

ТОВА Е ОТ МЕНЕ ЗА СЕГА ДАНО ТЕМАТА ВИ Е ХАРЕСАЛА!!! :) а извинете ме за качеството на снимките :)

А , аз да те питам въпреки кардиото ако нямаш хранителен режим ще имаш ли плочки ? И да отбележа - много по-добре е леко замазани плочки , но корав като бик , отколкото ясно подчертани плочки , но когато вятъра отвее чадъра ти на морето и ти го догониш и го хванеш , чадъра , задвижван от вятъра  да те дърпа .

Мнението беше редактирано от Пенев на 08.07.13 13:50.

1. Раздел ‘Мъжки дневници’ ли е мястото за тази дискусия?
2. Определено не си наясно за връзката между кардиото, храненето и плочките.
3. Заблуждаваш се, че ти самият имаш плочки.

08.07.13
14:15

Темата била за начинаещи? :D
А ти какъв си? Не само че нямаш плочки, но нямаш и никакви развити мускули. Ти самият си начинаещ и като гледам, май 6 месеца си си губил времето.
Почвай да тренираш сериозно, направи няколко години яки тренировки, пък после мисли за плочки.

08.07.13
15:05

Значи, плочки не се постигат предимно с КАРДИО, а с ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ и кардио. И темата разбирам, че е за начинаещи като мен, НО предполагам повечето ако са като мен (седя по 1:30-2 часа САМО в този сайт), вече ще са наясно с тези неща.

много по-добре е леко замазани плочки , но корав като бик , отколкото ясно подчертани плочки , но когато вятъра отвее чадъра ти на морето и ти го догониш и го хванеш , чадъра , задвижван от вятъра  да те дърпа .

Подкрепям Пенев за това - по добре леко дебел с не толкова перфектен релеф, отколкото 20кг с перфектен. :D

08.07.13
15:16

казано от Chris Sabin на 08.07.13, 15:05:

Значи, плочки не се постигат предимно с КАРДИО, а с ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ и кардио. И темата разбирам, че е за начинаещи като мен, НО предполагам повечето ако са като мен (седя по 1:30-2 часа САМО в този сайт), вече ще са наясно с тези неща.

много по-добре е леко замазани плочки , но корав като бик , отколкото ясно подчертани плочки , но когато вятъра отвее чадъра ти на морето и ти го догониш и го хванеш , чадъра , задвижван от вятъра  да те дърпа .

Подкрепям Пенев за това - по добре леко дебел с не толкова перфектен релеф, отколкото 20кг с перфектен. :D

Това , че не ти се виждат плочките не значи , че си дебел. Може и 100 кила да си и пак да имаш плочки-всичко зависи от това как се храниш на първо мясно и другото е кардиото.

MM

08.07.13
17:34

Абе хора несам казал че сам много добре и че сам напреднал и и в изречението “Подчертах  кардиото защото то е най-важно от всичко друго защото без него също така и хранителния режим няма как да имате тия плочки.’‘.Както пише не сам казал само кардиото че е наи важно както се вижда пише кардиото и хранителния режим.И пак казвам несам казал че сам напреднал,че сам супер и ако искате вярваите напуах(с извинение),яко преди снимките :)Но така от мен аре стига с ваще обиди и тем подобни винаги вие сте по-добре и винаги повече знаете тази тема,ако иска админа да я махне :)

08.07.13
19:01

казано от mario minekov на 08.07.13, 17:34:

Абе хора несам казал че сам много добре и че сам напреднал и и в изречението “Подчертах  кардиото защото то е най-важно от всичко друго защото без него също така и хранителния режим няма как да имате тия плочки.’‘.Както пише не сам казал само кардиото че е наи важно както се вижда пише кардиото и хранителния режим.И пак казвам несам казал че сам напреднал,че сам супер и ако искате вярваите напуах(с извинение),яко преди снимките :)Но така от мен аре стига с ваще обиди и тем подобни винаги вие сте по-добре и винаги повече знаете тази тема,ако иска админа да я махне :)

Това пък от де го измисли ? Мисля , че не си се изразил правилно и за това не сме разбрали какво точно искаш да кажеш , също и правописа малко трябва да оттренираш.

08.07.13
20:44

Според мен целта на тази тема беше, за да се похвалиш какви плочки имаш, но според мен трябва да тренираш още, защото плочки ще имаш чак след година-две , а също и Българският език ти куца...

Хайде, поизчерпахме темата.
mario minekov, уважавай българския език и нас, моля.
Пиши грамотно. Това вече не е молба.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1