Имунна система

15.08.05
00:42

Имам слаба имунна система и често се разболявам, даже това лято имах бронхит а всяка зима редовно по 1-2 грипа. Кажете как да си засиля имунната система  :roll:

15.08.05
00:56

Ами аз като тренирам и сякаш съм много по устойчив на болести и вируси да чукна на дърво не помня кога съм хващал грип например запоследно едно 6-7 години

PR

15.08.05
01:34

Наблегни на храната
Вероятно се преуморяваш и не можеш да обезпечиш правилно организма си и аз бях така особено като започвах да тренирам силово !

5C

15.08.05
07:13

Ами да на първо място ти е храната!Но мисля,че имаше хран.добавки на билкова основа за имунната с-ма.И както djgorgio казва и аз да чукна на дърво де :D да не стане фал.Наистина организма става по силен с тренировките.

15.08.05
11:02

Посети лекар и се посъветвай. И аз бях така до преди 2 години, но пих някакъв имуно стимулатор и от тогава да не кажа въобще не боледувам. Да чукна на дърво. :)
Това не е нито от храната, нито от преумора.

LA

16.08.05
01:42

Вземи си Жен-Шен,на ампулки,има ги в аптеките!

16.08.05
10:23

Има едни водорасли за укрепване на имунната система . Различни видове са,трябва да провериш в някоя аптека, в Плевен се поръчват и ги донасят от еди къде си . Цена с точност немога да ти кажа,нещо от порядъка на 30-40-50 лв. ...доста мои познати си ги купиха и наистина помагат.

16.08.05
11:03

има една билка котешки нокът а продуктът се казва SAMENTO и я пиеш с едно специално чайче мисля че почти в всяка по-голяма аптека го има!!!

10.10.05
15:58

и аз съм така се хремав,болнав, и зех витамини VITA MAX да вида дали ш има промяна

10.10.05
17:42

Нямам си на идея за тея имунни системи, чувал съм че чесъна помагал адски(тука не важи “колкото повече толкова по-добре”) От храната мисля че зависи, но не мога да ти помогна, мазнините имали защитна реакция но нз...витамин А ако не се лъжа ускоряваше възпроизвеждането на белите кръвни телца които знаете се борят за организма :roll: ... просто логика...но бабите казват яж зеленчуци...това е което мога да помогна.

:offtopic

Roshko на аватара ти рони с колко кг прави ако си имаш някаква напредстава.

10.10.05
21:33

Чесъна колкото и гаден да е яжте го особено зимата когато сме уязвими на всякакви вируси, чесъна предпазва много яко

10.10.05
22:14

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Чесъна колкото и гаден да е яжте го особено зимата когато сме уязвими на всякакви вируси, чесъна предпазва много яко

чесъна е най-доброто ама има един много лош страничен ефект и предполагам всички го знаете :lol:

LA

10.10.05
22:58

Да не е да се пърди от чесъна?Аз нема да ям тогава!(Имаше една прекрасна тема “ПЪРДИТЕ ЛИ??”...предлагам поради големия интерес да подновим темата? : )

10.10.05
23:12

[quote author=“ridddick”]чесъна е най-доброто ама има един много лош страничен ефект и предполагам всички го знаете :lol:

Е и ко? Аз на бачкане си бутам яко чесън в доматения сос с месата и лъхам на колегите, само като им изпотя стъклата на очилата се усещат да отворят някой джам...

10.10.05
23:30

Респивак се казва... имунустимулатор - кунсултирай се с лекар за по-точна информация... аз лично го пия и има ефект!

10.10.05
23:33

[quote author=“chiochips”]

:offtopic

Roshko на аватара ти рони с колко кг прави ако си имаш някаква напредстава.

неам немам

а чесъна на дражита казват че не миришел

11.10.05
00:13

[quote author=“largozol”]Да не е да се пърди от чесъна?Аз нема да ям тогава!(Имаше една прекрасна тема “ПЪРДИТЕ ЛИ??”...предлагам поради големия интерес да подновим темата? : )

не ама като пръцкаш после те пари отзад  :oops:  :lol:  :lol:  :lol:

11.10.05
09:16

а чесънът специално е и анаболен.

11.10.05
09:28

Ми сега отивам до магазина за 1 щайга чесън и се почва  :P Ем здрав ем як аххаха :wink:

По темата: Пич питай за тоя респивакс... мисля, че беше БГ лекарство - много е добро от личен опит ти го казвам - майка ме тъпчеше с него(тя е лекар) и без ваксина без нищо съм си изкарал миналата зима... а почти винаги се разболявам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1