Изчистване, оформяне без загуба на ММ.

08.07.13
13:21

Здравеите чета статиите ви от доста време и реших и аз да се включа с няколко въпроса!!! Тренирам от 3 месеца и искам да сваля излишни мазнини по корема но и дa не губя ММ, използвам “fat-burner” и пия протеин ‘‘AMERICAN STANDART WHEY” тренирам по тази програма:
Понеделник - Гърди + Коремна преса + кардио
Вторник  - Гръб + кардио
Сряда  - Крака + Коремна преса + кардио
Четвъртък  - Почивка
Петък  - Рамо + Трапец + кардио
Събота  - Ръце + Коремна преса + кардио
Неделя  - Почивка
Имам време да тренирам 2-пъти дневно за оптимални резултати, искам да изчистя,  да оформя и да поддуржам ММ. Какви съвети бихте ми дали за двуразовото трениране и можеби и за друга програма която да е подходяща за тези резултати които искам!!! Oчаквам отговори и БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :)

Темата беше редактирана от Pavlin Trendafilov на 08.07.13 13:30.

Смени подхода кардинално, 3 месеца тренировки и правиш 5-дневен сплит с двуразови?! :D От кое списание копира програмата на някой назобан батко?

Да не говорим, че целите ти се постигат НА МАСАТА.

08.07.13
13:43

Без хранителен режим си за никъде с чистенето. А пък и за 3 месеца се съмнявам да си качил толкова много ММ ,че да не я губиш.

Две тренировки дневно НЕ са добра идея за човек с 2 месеца тренировъчен опит.
За такъв човек са достатъчни 3 качествени тренировки седмично.
‘Повече’ не винаги означава ‘по-добре’.

До колко е удачно да тренираш по сплит също е под въпрос, но това е друга тема.

Преди мъничко написа, че имаш 2 месеца стаж с тренировките.
Това не променя нещата, разбира се...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.07.13 13:47.

08.07.13
13:49

Хранителният ми режим е следния: ограничавам се от тестени продукти, захарни изделия, мазнини, наблягам нa Сурватъчни протеини набавени от храната и от протеинов шейк!!! :)

Мнението беше редактирано от Pavlin Trendafilov на 08.07.13 13:50.

08.07.13
13:51

казано от Херцог Трън на 08.07.13, 13:37:

Смени подхода кардинално, 3 месеца тренировки и правиш 5-дневен сплит с двуразови?! :D От кое списание копира програмата на някой назобан батко?

Да не говорим, че целите ти се постигат НА МАСАТА.

И как по точно да сменя подхода.... някакъв пример ако може!!!

казано от Pavlin Trendafilov на 08.07.13, 13:49:

Хранителният ми режим е следния: ограничавам се от  мазнини, наблягам нa Сурватъчни протеини набавени от храната и от протеинов шейк!!! :)

Мисля, че тук приключи варианта да ‘изчистиш’.

Примери - из сайта много, бъди чукча читател! Най-хубаво и лесно е наготово, да ти го напишем, сдъвчем, даже да повдигаме вместо теб ако е възможно, ама не се получава така.

П.П. И по-спокойно с удивителните, ако мислиш, че някой ти е длъжен с нещо си в голяма грешка ;)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 08.07.13 13:54.

08.07.13
13:54

Ето така действай:
1.Гърди + Бицепс
2.Кардио
3.Крака + Рамо
4.Кардио
5.Гръб + Трицепс
6.Кардио
7.Почивка

казано от `~1! на 08.07.13, 13:54:

Ето така действай:
1.Гърди + Бицепс
2.Кардио
3.Крака + Рамо
4.Кардио
5.Гръб + Трицепс
6.Кардио
7.Почивка

Защо седмият ден почивка? Може двойна сесия кардио там!

<без сарказъм>

Вие мислите ли или гледате по-бързо да си изтъркате клавиатурите?

08.07.13
13:58

Ето така действай:
1.Гърди + Бицепс
2.Кардио
3.Крака + Рамо
4.Кардио
5.Гръб + Трицепс
6.Кардио
7.Почивка

ОК благодаря за пояснението и за примерчето жив и здрав!!!

08.07.13
13:59

Ааа блогчето е отворено междувременно и за други мнения!!! :)

Ето така действай:
1.Гърди + Бицепс
2.Кардио
3.Крака + Рамо
4.Кардио
5.Гръб + Трицепс
6.Кардио
7.Почивка

Чудесна препоръка! Браво, младеж!
Съветваш човек с броени седмици стаж да тренира 6 (словом - шест!) пъти седмично и то по сплит!

Усилено търся нарушение на правилата на форума, за да имам аргумент да изтрия това мнение!

казано от Pavlin Trendafilov на 08.07.13, 13:59:

Ааа блогчето е отворено междувременно и за други мнения!!! :)

Колко други мнения ти трябват? Ще питаш, докато получиш одобрение ли?

08.07.13
14:01

Какво пречи като само 3 дни са силови тренировки. Останалите са кардио. Например аз мога да си правя кардио всеки ден (кардиото не пречи на силовата тренировка)

казано от `~1! на 08.07.13, 14:01:

Какво пречи като само 3 дни са силови тренировки. Останалите са кардио. Например аз мога да си правя кардио всеки ден (кардиото не пречи на силовата тренировка)

Ще го кажа по най-приятелския начин и наистина без лошо чувство - не ти достигат знания и опит да даваш подобни съвети (а виждам, че ги даваш твърде често и с лекота из форума). Има причини съветът ти да не е добър в случая, но нямам намерение да преразказвам отново подобен обем материал.

Кардио и силови тренировки могат да се съчетават, но в случая не по този начин и не в тези количества.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.07.13 14:20.

08.07.13
14:46

Мерси за съвета. Трябваше все някой да ми го каже. :)

08.07.13
16:01

Някъде бях чел , че Арни тренирал по същата програма :D Аз тренирам вече от 2 години и половина (от една - една и половина както трябва)и за гърди тренировката ми е от 8-9 серии от 2 или 3 различни упражнения и едно напомпващо за финал  , за трицепс 2-3 серии макс и 1 помпаща и общо взето се придържам към този тип трениране - големи мускулни групи 8-9 серии при гърди и по 12-13 серии за гръб и крака , а за малки 2-3 серии  максимум , а ти от 2 месеца тренираш и се мяташ в дълбоката вода направо , само че не можеш да плуваш.

П.п - Ако нямаш нищо против , кажи колко серии правиш на всяка мускулна група.

Мнението беше редактирано от Пенев на 08.07.13 16:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1