Как да съчетая добавките?

ИИ

05.07.13
18:52

Здравейте! Смятам да си поръчам Primorce Yohimbine и Biotech USA Liquid L-Carnitine + Chrome.Мислих си и за Primorce Caffeine и Primorce Green Lane ,но реших да си ги набавям от кафето и зеления чай .Въпросът ми е да добавя ли към добавките Amix - Thermocore Professional, или тези двете ще са ми достатъчни ?

казано от Ирина Иванова на 05.07.13, 18:52:

Здравейте! Смятам да си поръчам Primorce Yohimbine и Biotech USA Liquid L-Carnitine + Chrome.Мислих си и за Primorce Caffeine и Primorce Green Lane ,но реших да си ги набавям от кафето и зеления чай .Въпросът ми е да добавя ли към добавките Amix - Thermocore Professional, или тези двете ще са ми достатъчни ?

Аз мисля, че са достатъчни .

06.07.13
00:13

Аз пък изобщо не мисля, че са ти нужни тези добавки.Като те гледам най-добре едни комплексни витамини и Омега3 и Омега6 друго определено не ти трябва!

06.07.13
09:53

Въпросният Л-карнитин ,който си избрала не е от най-добрите.Аз съм го пил-останах разочарован.
По-добре си вземи качествен бърнар+антиоксидант(акай бери примерно),няма да е лошо и омега 3,ако не можеш да си ги набавиш от храна.

ИИ

06.07.13
11:10

Отказах се от Л-карнитина. Спрях се на AX Slim FX + BCAA Optimum Nutrition (или Amix BCAA Gold) + Омега 3 - Now . Това достатъчно ли е като комбинация?

06.07.13
11:15

И за какво ти е тоя силен бърнър?

ИИ

06.07.13
11:29

Най  вече заради енергията,че сега съм без никаква.

Енергия се взима от правилна храна! По тая логика след време ще търсиш дилъри, понеже добавките няма да ти помагат и ще трябва нещо по-специално...

ИИ

06.07.13
12:04

Като храната ми е повече нямам проблем с енергията,но сега съм на НВД с 500 кк дефицит.

Тогава пий силно кафе, а не скачай на такива добавки! Фактът, че си :

-жена
-по-лека
-на НВД с ОКБ от 500ккал

води до евентуални проблеми - избрала си силна добавка => като за начало може да ти създаде проблеми с кръвното.

Иначе казано - не стреляй кокошка с пушка за слон.

ИИ

06.07.13
12:24

Пия по 3-4 силни кафета на ден,л-карнитин и fat-burner(обикновен),зелен чай и ефект няма.А и искам някакъв тласък в изгарянето на мазнини( този корем го мъча вече 7-8 месеца с различни режими и грам не е мръднал)

06.07.13
12:31

Този бърнер е наистина силен.Но пак е жалък сравнения с другия на същата марка.

Отначало ще имаш проблеми със съня,дори и само сутринт да го пиеш.Може да си земеш мелатонин за първата седмица.
Въпросната марка пусна този бърнер именно заради жените,стария им просто е прекалено силен.

Ако пиеш бърнер,забрави за кафето.

казано от Ирина Иванова на 06.07.13, 12:24:

Пия по 3-4 силни кафета на ден,л-карнитин и fat-burner(обикновен),зелен чай и ефект няма.А и искам някакъв тласък в изгарянето на мазнини( този корем го мъча вече 7-8 месеца с различни режими и грам не е мръднал)

Значи ти препоръчвам да спреш стимулантите, защото очевидно нещо НЕ Е НАРЕД. Щом пиеш толкова и пак няма ефект, спри ги поне за 7-10 дена и после почни постепенно. Извини ме за сравнението, но подходът ти е като на наркоманите - ако дозата не действа, увеличаваме дозата.

06.07.13
13:29

То хубаво искаш да пиеш какво ли не, но даваш ли си сметка че организма привиква, и съответно има нужда от почивка? Кафето, зеления чай, и “обикновения фет бърнер” (каквото и да значи) са достатъчно сериозни стимуланти. Недоумявам защо ги подценяваш! Едно нещо ми е много странно, и то се отнася не само за теб, но и за немалка част от хората които пишат в този форум, и то е че се хвърлят да пият какво ли не, при положение че общата им култура е нищожна. Ми направи усилие, и попрочети малко за т.нар. стимуланти. И тогава мисля, че ще си отговориш на въпроса, защо нямаш енергия, въпреки всичко!

ИИ

06.07.13
13:58

Те са достатъчно сериозни стимуланти,но на всеки действат по различен начин.На мен ми действат ,докато не дойде време за тренировка,след тренировката съм много отпаднала,буквално заспивам и не мога да си свърша заплануваните за деня неща.Благодаря за отзивите.

Да, казва му се КРАШ. Само не разбирам като много ги разбираш нещата със стимулантите защо въобще питаш простосмъртни...

ИИ

06.07.13
14:05

Никъде не съм казала,че ги разбирам нещата.

06.07.13
15:35

Спри да пиеш стимуланти просто! И то не за 7 дена, ами поне за месец, два а и за повече. Колкото по-голяма почивка направиш, толкова по-голям е шанса те да подействат отново, следващия път когато имаш нужда от тях. Освен че организма става толерантен, помисли и за черния си дроб! Както се каза вече, това което усещаш е КРАШ. В момента и аз съм така, и просто спрях всичко, освен л-карнитина. Първите дни ще ти е кофти, ще си отпаднала, но ще се нормализират нещата. А за тия кафета дето ги жулиш - надявам се си наясно с последствията от кофеина при жените? Едно че кафето е диуретик, второ доказано води до намаляване на костната плътност! Доколкото знам, при българките остеопорозата е доста разпространена. Струва си да се замислиш над тези неща!

ЖЧ

07.07.13
17:18

Пробвай с Amix Thermo Lean, доста добър бърнар и при него няма да го има изпържващия ефект от стимулантите. :)

08.07.13
16:20

Не мога да разбера защо някой хора се занимават с глупости. Не казвам, че добавките са глупост, а е глупост да ги взимаш когато няма нужда от тях!
И веднага казвам защо:
1. Вижте и снимките на момичето и кажете мислите ли че има корем? Аз не виждам, тя обаче разбира се вижда щото за момичетата да нямаш корем значи да си вдлъбната вече.
2. Защо си на такъв дефицит?  И от какво ти се състои храната?
3. Защо просто не си изместиш тренировките по-рано, когато имаш енергия?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1