Болен съм - добре ли е да тернирам или......

10.10.05
15:37

Някъде бях чел че е добре, другаде пък че не е.Затова питам и тука добре ли е да се тренира когато сме болни и защо??? Или ако не е добри то поне може ли да се ходи примелрно само за някоя друга преса или на едно такова дето си слагаш колан на ханша и то вибрира че му забравих името
айди поздрави

10.10.05
16:08

ако си много зле не тренирай.Аз като съм болен не тренирам :wink:

10.10.05
16:17

не е добре шич. като си болен организма ти е по-слаб и като трнираш само го затормозяваш. са ако е супер леко не пречи, но ако е грип или нещо такова по-добре изчакай докато се оправиш.

10.10.05
21:35

Не можеш да се въстановиш качествено защото вируса затормозява целия организъм

10.10.05
21:49

недей да си тормозиш организма и по-добре не тренирай а изчакай да се излекуваш

10.10.05
23:32

благодаря ви :))))))
няма да тренирам, а иначи на това дето ти вибрира по ханша може да се ходи, нали, щот то само стоиш и те друса не се напъваш???

11.10.05
09:17

е, това пък със друсането защо ти е??? нали си мъж. а иначе зависи колко си болен.ако само ти е протекъл носът , то си тренирай спокойно.ако е повече почивай.

11.10.05
09:32

Според мен(ако е това дето си мисля) това е пълен боклук... невиждам човек занимаващ се сериозно с спорт да отбръща внимание на някакви такива shitz, а за тренирането болен - по принцип няма проблем само зависи колко си болен, а най-важно е как ти се чувстваш като тренираш... на мене лично ми е “заспало” много и не ми се тренира...не ми се яде...кофти работа...

11.10.05
17:45

Остра вирусна инфекция ми е диагнозата, а тва за друсането ми е понеже съм със си мазничък точно в тоя област.

11.10.05
18:58

ОВИ не е добре изчакай малко и да тренваш според мен сега нищо няма да качиш а доколкото коланчето...... мани мани

11.10.05
23:00

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]ОВИ не е добре изчакай малко и да тренваш според мен сега нищо няма да качиш а доколкото коланчето...... мани мани

оукей, значи се отдавам на едноседмична почивка. 10х, само тряа да си спра картата да не ми текат дните :lol:  :lol:  :lol:
поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1