09.07.13
13:50
Наскоро бях пуснал една тема в която имаше малко подигравки за,че нямам мускули,и т.н.Но това за сега няма значение.Та искам да попитам как в рамките на 2 месеца мога ли да кача на гърба за да не стърчат тия плешки,не че стърчат много,ама искам да се оправя :).ДА и ако може пак за тия 2 месеца да кача ем на гърба ем по ръцете.Tа това ми е въпроса към вас.Значи,ако може отделно да ми кажете и упражнения за гърди защото и те ми куцат малко.Под да кача по гърба и ръцете неисках да кажа само мускули ами просто да изглеждам набит,като нека да не качвам много на корема да ми стърчи тоест :D може плочките да ми изчезнат тях ще ги оправя.Та надявам се да сте разбрали какво искам да попитам.Само да кажа че фитнеса не ми е по джоба.
Темата беше редактирана от mario minekov на 09.07.13 13:52.
09.07.13
14:00
Череп, то да ти беше само една темата до сега и все така неподредена откъм мисъл. :)
За два месеца може да качиш нещо, ако почнеш да ядеш тройно повече отколкото ядеш сега, но няма да изглеждаш набит, съжалявам :>
Може и по друг начин, но надали питаш за него.
Че и набит не само с мускули.. :)
Ела аз ще те набия и ще изглеждаш набит щом толкова искаш.
Ако искаш да си по добре набит от професионалист, препоръчвам ти този човек James Hinks
Мнението беше редактирано от Pavel на 09.07.13 14:24.
09.07.13
14:44
Човека няма дар слово това е ясно,но няма смисъл да го “храните”.
Към автора,вземи тренирай малко на лостове както можеш и знаеш,хапвай повече и може би ще качиш нещо за тия 2 месеца.Вместо да седиш на креслото и да пускаш подобни теми.
Успех.
09.07.13
15:05
Първо може да разкажеш малко за себе си - години, ръст, тегло и тогава ще ти помогнем. За 2 месеца няма да качиш почти нищо. А плочките трябва да ги имаш, за да ги загубиш. Могат да се загубят само като натрупаш повече подкожни мазнини. Пак ти казвам да наблегнеш повече на Българския език. ;)
09.07.13
17:04
Първо към El_tiggeraso ами значи аз си тренирам по лостове,успоредки ям здраво ама без успех,но като се замисля може и да е ген,защото от нашия род всички са слаби имат тънка костна структура и направо да не говорим за това и аз съм зле,А Chris Sabin от миналата тема си ме ядосал и 30 мин. по късно си премерих захарта беше ми 21.Та така писал сам да ми дадете и упражнения за гърди,а и аз сам момче на 15 години,176 см. висок,59 кг. съм,ами това е и се извинявам за правописа,ама пиша от телефона защото PC-то е на ремонт ;).
09.07.13
17:07
Първо към El_tiggeraso,ами значи аз си тренирам по лостове,успоредки ям здраво ама без успех,но като се замисля може и да е ген,защото от нашия род всички са слаби имат тънка костна структура и направо да не говорим,за това и аз съм зле,А Chris Sabin от миналата тема си ме ядосал и 30 мин. по късно си премерих захарта беше ми 21.Та така писал съм да ми дадете и упражнения за гърди,а и аз сам момче на 15 години,176 см. висок,59 кг. съм,ами това е и се извинявам за правописа,ама пиша от телефона защото PC-то е на поправка ;).
09.07.13
17:18
маи си прав