Long way to go.

Темата е заключена.

03.07.13
13:36

Създавам този дневбник за себе си най-вече, за да мога да наложа някаква последователност в тренировките и начина си на хранене. Основната ми цел е стягане, тонус и топене на мазнини и някъде в далечното бъдеще плочки :). Общо взето винаги съм спортувала от време на време, но никога не е било начин на живот. Имала съм периоди, в който спортът е бил спитран поради по-належащи дела.( демек- мързел) Така се случи последния месец, поради заетост от 12 часа на ден с работа, проекти курсове и т.н. мързела ме убеди, че не мога да ставам половин час да тичам в парка. Този месец имам намерение да го посветя на тренировки  и да наблягам на здравословната храна.

03.07.13
13:48

Х1 кафе с мляко + 1 сухар
Х2 месо на скара и зеленчуци
Х3 месо на скара и зеленчуци
тренировка: кардио 60

Х1 кафе с мляко
Х2 омлет
Х3 спанак със сирене
тренировка: тае бо 60

Мнението беше редактирано от лин да на 09.07.13 16:33.

03.07.13
16:28

Х-тата предполагам са съкращение от Хранене 1, 2…n.
Ако е така, не знам ти как виждаш нещата, ама кафе с мляко е хранене само според Космополитън. Много малко ядеш като цяло. Така няма да си постигнеш нито едната от поставените цели.
Но като цяло добре си се ориентирала да имаш повечко белтъчини в храната.

Мнението беше редактирано от ivetass на 03.07.13 16:29.

03.07.13
19:59

Белтъчините добре,ама пък аз не виждам мазнини ;) ДОбави ядки, маслини,масло, тахан,авокадо,евентуално сметана ;) Без въглехидрати и мазнини само проблеми ще си докараш ;) (не искам да съм лош пророк). Успех

03.07.13
20:27

казано от Йонито на 03.07.13, 19:59:

Белтъчините добре,ама пък аз не виждам мазнини ;) ДОбави ядки, маслини,масло, тахан,авокадо,евентуално сметана ;) Без въглехидрати и мазнини само проблеми ще си докараш ;) (не искам да съм лош пророк). Успех

Всъщност тя не е споменала какво е месото, може да е свински врат примерно 200-300 грама. :D

03.07.13
21:45

И омлетът може да е от 6 яйца,ама защо ли се съмнявам... ? ;)

09.07.13
16:32

Ами да сме честни, не са 6, 3 но има стабилно количество cottage(обожавам го).

09.07.13
16:36

Х1 кафе с мляко + 1 варено яйце
Х2 мусака с тиквички
Х3 салата
тренировка: 90 (тае бо)(1+1)

Х1 кафе с мляко + сухар
Х2 омлет със сирене
Х3 салата + извара 100гр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1