09.07.13
20:29
Zdraveite !
Moq sluchai e kato dosta drugi…visoka sum 165 , na 22 godini. Nikoga ne sum bila mnogo slaba , po skoro sum imala sportna figura zashtoto sum trenirala pluvane , posle basketbol , zimata ski s maika mi i bashta mi. No ot 3 godini ucha v chujbina , nqmam mnogo vreme za fitnes i kato cyalo napulnqh ,sega sum stanala 59 kilograma i ot skoro zapochnah da namalqm qdeneto , useshtam che veche apetita mi e spadnal i nqmam jelanie da se tupcha kakto predi , no idva momenta za chisteneto na mazninite. Kato cqlo nqmam problem da spazvam dieta, ogranichavam se , prosto neznam dali qm pravilnite neshta. Ot nqkolko dni si pravq gimnastika vkushti ,koremni presi , uprajneniq za bedra i dupe . Loshoto e che ne znam tochno kak da suchetavam uprajneniqta, koi grupi muskuli. Opitah se da ticham sutrin , no vecher sum po - aktivna, sutrin mi trqbva mnogo vreme da se sabudq i sum absolutno bavna, nqmam jelanie za sport…po - skoro sum noshtna ptica :D mojete li da me posuvetvate ot kade da zapochna, kakvi uprajneniq da pravq i kak da gi reduvam ? hranitelniq rejim sama shte si go napravq, to si zavisi ot vseki organizum ...
Blagodarya predvaritelno
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 09.07.13 20:35.
казано от Konstantina Pilidova на 09.07.13, 20:29:
mojete li da me posuvetvate ot kade da zapochna
От българската азбука например...
09.07.13
20:32
nqmam q na komputara , a sum sigurna che si razbral kakvo sum napisala ;)
09.07.13
20:33
казано от Konstantina Pilidova на 09.07.13, 20:32:
nqmam q na komputara , a sum sigurna che si razbral kakvo sum napisala ;)
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Даже като напишеш “kirilizator” в гугъл се появява. Очевидно просто си МЪРЗЕЛИВА!