01.09.05
12:34
Преди 2 дни си взех креатин(0.5кг), втори ден вече го пия на зареждаща доза по 15гр след закуска и след тренировка, та въпросът ми е понеже един приятел вика че причинява нещо на сърцето искам да ви попитам, колко време да го пия(за 2 месеца ми е) и колко да почивам и дали ще ми стане нещо на сърцето както той говори. На 16 години съм тренирам от 7 месеца. Помогнете за да не направя някоя грешка. Мерси.
01.09.05
13:37
http://bb-team.org/stuff/000101.php
това прочете ли го
няма да ти стане нищо на сърцето
след 1 месец го спри
направи 1 месец почивка и после може пак
за почивката не съм сигурен дали не трябва да е повече но след 1 месец употреба задължително го спри.
01.09.05
13:37
Аман от многознайковци! Пии го спокойно, няма какво да ти стане, зареждаш 10 дена, пиеш после по 5 гр. след тренировка за 20 дена и го спираш. Чакаш 3-4 седмици и пак почваш. Почивките не се правят защото се уврежда сърцето, а защото креатина в тялото се насища, напълват се депата на клетките, и става безполезен. Затова се почива няколко седмици и пак почваш да го пиеш. Споко :wink:
Имам и още един въпрос - при подържащата доза трябва да пия 2 пъти на ден по 7грама эа мойте кила, дали да пия по 7гр. както пише или да пия по 5-10 на ден както пише в статията която ми даде?
01.09.05
14:01
зареждак с 4 дози по 5 грама в различно време на деня(ако не тренираш)
когато си на тренировка в 2 пъти през деня 1 преди трен и 1 след трен.
01.09.05
15:32
Hora ne 4e iskam da vi pla6a ama kreatina vliae na polovite organi!!!!!!!taka 4e nedeite prekalqva s dozite!I az vzimam ama…...po po-malko… :cry:
01.09.05
15:35
[quote author=“j0hna7an”]Hora ne 4e iskam da vi pla6a ama kreatina vliae na polovite organi!!!!!!!taka 4e nedeite prekalqva s dozite!I az vzimam ama…...po po-malko… :cry:
хехе кажи как по-точно да знаем, че ако стане нещо с пишока ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
01.09.05
15:38
Опасен е да най-вече ако го смъркаш.
01.09.05
18:35
[quote author=“ivan.shishmanov”]Опасен е да най-вече ако го смъркаш.
Хахаххаха има ужасен страничен ефект при такъв прием - предизвиква кихане :shock: :lol:
01.09.05
19:46
смехотворко стига моля ти се
кажи точно с кво вреди.Докажи го!
[quote author=“j0hna7an”]Hora ne 4e iskam da vi pla6a ama kreatina vliae na polovite organi!!!!!!!taka 4e nedeite prekalqva s dozite!I az vzimam ama…...po po-malko… :cry:
И аз така чух, също чух че добавките били химия, с протеини съм щял да се отпусна като торба, действали на либидото (негативно :lol: ), нищо нямало да излезе от мене, като ям месо ще се разсипя, много месо не е хубаво! Даже веднъж като разбраха че тренирам културизъм ме питаха: Сигурно месо въобще не ядеш, за да имаш такива мускули :shock: :shock: :shock: Това рулира :lol: :lol: :lol: :lol: Също че като тренирам културизъм, дори натурално след няколко години съм щял пак да увисна, на въпроса защо ми се отговаря: “ми щото така”!
ЕДИТ: Забравих да добавя, и че “културистите не били силни, то само помпано”, да сме по културни, гениталиите им били малки, не ставали за нищо в леглото, били тъпи, не можело да направиш тяло без зоб, особено Бианабол! Понякога ме избива на агресия като чуя такива простотии!
Прави сте аман от всезнайковци, които дават съвети насам, натам, пък и си вярват! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
хахахах yoda що не ги земеш тези хора да се посмееме на някоя среща??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Пил съм креатин, и на доста хора съм го давал. Общо казано - вреден е само за джоба! Това в общия случай де..
02.09.05
21:08
абре хора понеже си купих 1,2 кг креатин ,тънкажен и го пия с амино обаче ,след седмица ми свършват аминото и незнам с какво да го продължа с ПРОТЕИНИ или АМИНО кое е по добре от двете ( не сам х1рбав имам някаква маса) :?
Сега ще напиша нещо, ама да не ме изядете, става ли? :)
Четох, може би и вие, че в големи дози при такова “постоянно” насищане може да причини рак на стомаха или друг орган от чревния тракт. Не съм сигурен, просто го прочетох. И още нещо, имам приятел, който след доста креатин го заплашиха лекарите, че ще има бъбречна криза. Пак зависи от дозата, пичове
11.09.05
23:14
[quote author=“Nefarious”]Сега ще напиша нещо, ама да не ме изядете, става ли? :)
Четох, може би и вие, че в големи дози при такова “постоянно” насищане може да причини рак на стомаха или друг орган от чревния тракт. Не съм сигурен, просто го прочетох. И още нещо, имам приятел, който след доста креатин го заплашиха лекарите, че ще има бъбречна криза. Пак зависи от дозата, пичове
http://bb-team.org/stuff/000101.php
В някои изследвания в последно време се оказва, че прекомерното използване на креатин води до рак. Това не е напълно сигурно, но все пак не прекалявайте с дозата.
То си го пише.Е някой ако се излъже да зема по 100 гр на ден без почивка 365 дни в годината ще му стане нещо 100%.
:? Всичко в големи дози е вредно така че го пий както ти казаха хората по горе.
12.09.05
08:50
[quote author=“ezrolit”]
То си го пише.Е някой ако се излъже да зема по 100 гр на ден без почивка 365 дни в годината ще му стане нещо 100%.
е много ясно...тоалетната ще му се превърне във втори дом , защото от100 гр на ден такова разтройство ще получи... :lol: :D :lol: :D :lol: :D
по-здрави
1 килограм телешко съдържал около 4 грама креатин, 100 грама на ден креатин, се едно си изял 25 килограма телешко :shock: лол . Това съм го чувал де не го твърдя аз, и то от този форум го видях...както и да е...не прекалявай с креатина взимай точно толкова колкото пише или ти каже фитнес инструктора(напоследък трудно се намират свестни Внимавай!)
“Дозата определя качеството” !!! Демек: не вреди.