Тяга и клек в шестдневен сплит

10.07.13
00:01

Мисля да тренирам 6 дни в седмицата push, pull и крака, почивка и повтарям. Та въпроса ми е, ако тежкия pull ден ми се върти освновно около тяга, то на следващия ден да правя крака без клек. И съответно след лекия pull ден да си натоваря клека. Или в денят за крака да редувам клек и тяга, примерно сряда клек,а неделя тяга.

Темата беше редактирана от dr jack на 10.07.13 00:01.

10.07.13
00:11

Не те разбрах много , но клека си е към бутащите упражнения , така ,че той и лежанката да са ти основата.А за дърпащите - тягата , набирания , гребания

На мене лично този тип трениране на бутащи и дърпащи не ми харесва , понеже бутащите мускулни групи са повече(гърди , крака ,рамена , трицепс ) и тренировката става много тежка , заразлика от дърпащите където е гърба , трапеца и бицепса

10.07.13
00:14

Краката ги изкарвам в отделен ден и в push деня остават само гърдите, рамото и трицепса.

10.07.13
00:32

Аха разбрах те сега
Може след тежкия пул дей да правиш лек преден клек (по-добре отколкото без клек), а след лекия - тежък заден клек.

10.07.13
13:51

казано от any0ne на 10.07.13, 00:11:

На мене лично този тип трениране на бутащи и дърпащи не ми харесва , понеже бутащите мускулни групи са повече(гърди , крака ,рамена , трицепс ) и тренировката става много тежка , заразлика от дърпащите където е гърба , трапеца и бицепса

Не съм съгласен с това мнение.
Затова хората са измислили дърпащи ,бутащи и крака отделно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1