10.07.13
00:01
Мисля да тренирам 6 дни в седмицата push, pull и крака, почивка и повтарям. Та въпроса ми е, ако тежкия pull ден ми се върти освновно около тяга, то на следващия ден да правя крака без клек. И съответно след лекия pull ден да си натоваря клека. Или в денят за крака да редувам клек и тяга, примерно сряда клек,а неделя тяга.
Темата беше редактирана от dr jack на 10.07.13 00:01.
Не те разбрах много , но клека си е към бутащите упражнения , така ,че той и лежанката да са ти основата.А за дърпащите - тягата , набирания , гребания
На мене лично този тип трениране на бутащи и дърпащи не ми харесва , понеже бутащите мускулни групи са повече(гърди , крака ,рамена , трицепс ) и тренировката става много тежка , заразлика от дърпащите където е гърба , трапеца и бицепса
Краката ги изкарвам в отделен ден и в push деня остават само гърдите, рамото и трицепса.
Аха разбрах те сега
Може след тежкия пул дей да правиш лек преден клек (по-добре отколкото без клек), а след лекия - тежък заден клек.
10.07.13
13:51
казано от any0ne на 10.07.13, 00:11:
На мене лично този тип трениране на бутащи и дърпащи не ми харесва , понеже бутащите мускулни групи са повече(гърди , крака ,рамена , трицепс ) и тренировката става много тежка , заразлика от дърпащите където е гърба , трапеца и бицепса
Не съм съгласен с това мнение.
Затова хората са измислили дърпащи ,бутащи и крака отделно.