10.07.13
15:49
Здравейте!Ще ви помоля да ми кажете с кои упражнения ще ми се уголемят гърдите тренирам от 4 - 5 месеца имам си успоредка дъмбели и лежанка ям максимално колкото моя и забелязах че няма никакъв ефект също искам да кача килограми но не мога Благодаря ВИ предварително :)
Пробвай да зададеш въпроса като хората, години ,килограми ,стаж и т.н. ! И съм сигурен че ще има кой да ти помогне със съвет !
10.07.13
18:25
Първо ,че за 4-5 месеца не може да качиш кой знае колко килограми,при това ако тренираш само гърди.Да не говорим ,че въпроса не е да ядеш колко “мойеш” а,какво ядеш?
А бе що първо не се научите да четете и тогава да питате?!Ако си беше направил труда да почетеш нещо преди да пишеш глупости щеше да разбереш,че нито темата ти е в правилния раздел на форума,нито ядеш достатъчно,нито се тренират само гърди и че общо взето не си правил нищо 4-5 месеца.С подобни несериозни теми повечето хора дори няма и да ти пишат.Човек първо трябва да си помогне сам с каквото може,да положи усилия и чак тогава да се допитва до другите,щото така на готово няма как да стане.
11.07.13
12:08
казано от ddd на 10.07.13, 19:40:
А бе що първо не се научите да четете и тогава да питате?!Ако си беше направил труда да почетеш нещо преди да пишеш глупости щеше да разбереш,че нито темата ти е в правилния раздел на форума,нито ядеш достатъчно,нито се тренират само гърди и че общо взето не си правил нищо 4-5 месеца.С подобни несериозни теми повечето хора дори няма и да ти пишат.Човек първо трябва да си помогне сам с каквото може,да положи усилия и чак тогава да се допитва до другите,щото така на готово няма как да стане.
за какво бе виж колко по-лесно е да спамиш