Изкривен ми е гръбнакът

10.07.13
13:48

помогнете!! изкривен ми е гръбнака забелязах на снимки а и чувствам почти постоянно напрежение. вижте снимката и срам ме е, че ходя на фитнес направо.. не знам къде да сложа темата и моля да я преместите, ако не е на правилното място

Темата беше редактирана от Hristo Petrov на 14.10.13 19:10.

10.07.13
14:41

По-скоро аз получих изкривяване докато гледах тази хоризонтална снимка.

А за другото проблема ти е изцяло на психическа основа,но не е и физическа.

10.07.13
15:13

казано от Spas Sharkov на 10.07.13, 13:48:

вижте снимката и срам ме е, че ходя на фитнес направо..

Като те е срам, не ходи.
И моят е изкривен, ама не се оплаквам.
П.П. И много ми е интересно с какво очакваш да ти помогнем? Да ти изправим гръбнака или какво?

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.07.13 15:14.

10.07.13
16:39

да кажете как да го изправя, а не знам защо снимката е излезла настрани като е качвам права

10.07.13
18:29

Как ще го изправиш бе момче ??Та гръбнака ти да не е от пластелин,че да го модифицираш.
По това ,което видях след като обърнах снимката,си личи че имаш леко гръбначно изкривяване,което много хора го имат,не знам от какво толкова се притесняваш?

11.07.13
02:43

и аз имам при мен е по шит в смисъл леко е изкривен в горната част навън ,това е положението ,трябва да се консултираш с лекар,но общо взето при мен отговора беше ходи изправен. ако е в ранна възраст има опции за коригиране но лекар ще ти каже по-добре а иначе проблема си е сериозен ,но много хора имат изкривявания на гръбнака .

11.07.13
23:22

казано от El_tiggeraso на 10.07.13, 18:29:

Как ще го изправиш бе момче ??Та гръбнака ти да не е от пластелин,че да го модифицираш.
По това ,което видях след като обърнах снимката,си личи че имаш леко гръбначно изкривяване,което много хора го имат,не знам от какво толкова се притесняваш?

Честно казано , нека се притеснява сега , защото след време може да е късно.Аз също имах проблем с изкривяване на гръбначния стълб - започнах да правя няколко упражнения за изправяне , но не ги помня вече как се казват . Едно от тях беше ето това - Гръбно обратно извиване, Супермен. Правех го заедно с още няколко около месец и видимо се пооправих , но спрях и отново се върнах в същото състояние , докъто накрая не започнах фитнес- оправих си изкривяването , сега съвсем малко си личи.

12.07.13
09:32

Гръбначното изкривяване е проблем, който ако се задълбочи, може да се окаже сериозен. Най-добре се посъветвай със специалист, който ще те види и ще ти даде конкретни насоки. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1