Крем против стрии

10.06.12
14:35

Четох доста, имам само 1 стрида и тя не се вижда много. Кой крем да си взема за да спре по нататъчното излизане на стриите. Кажете конкретен крем, който действа добре на кожата?

Мила

10.06.12
14:38

Стрии ;)  Вземи си маслото против стрии на ‘’Икаров’‘. Във всяка аптека го продават.

10.06.12
14:41

Говорим за крем, който е тестван и няма проблеми за стриите нали ? :)

Мила

10.06.12
14:52

Говорим за един много добър продукт, естествен, създаден чрез технология на студено пресоване. Продуктите на ‘’Икаров’’ лично за мен се едни от най-добрите продукти. Аз имам такова масло. Какъв проблем трябва да има за стриите ? Маслото е против стрии.
Ако искаш си вземи нещо на Lierac, имат много хубави 50 милилитрови кремчета по 100 + лв :)))

11.06.12
01:28

Кога трябва да мажа частите при които могат лесно да се развият стрии и колко често? Преди след тренировка?

Мила

11.06.12
08:08

Обикновено след баня и когато видиш, че кожата ти е суха. Вечер също.

11.07.13
12:48

Здравейте,бихте ли ми препоръчали някакъв крем за намаляване на стрии ? 15 годишен съм стриите ми са в начален стадий. Търсех други теми, но са стари и реших да направя нова.

11.07.13
13:42

Овлажнителни кремове, може и бебешко олио.

13.07.13
21:18

казано от Мила на 10.06.12, 14:52:

Ако искаш си вземи нещо на Lierac, имат много хубави 50 милилитрови кремчета по 100 + лв :)))

Чийто ефект е доста спорен. ;)
Кожата не трпбва да се оставя да изсъхне.
За мазане - какаово, кокосово масло, жожоба
За вътрешен прием - МСМ, колаген, силиций, но са по-скоро с превантивен характер за заздравяване на съединителната тъкан, вече разкъсана такава няма как да се “залепи”.
+ храна богата на микронутриенти

Мнението беше редактирано от Margi на 13.07.13 21:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1