Нов потребител-нов дневник

Темата е заключена.

11.07.13
10:23

Здравейте на всички,

Казвам се Ицо и чета сайта от не малко време, но чак сега реших да се регистрирам и да си създам дневник, в който да следя развитието си.
Тренирам от около 4 години, като голяма част от този период нямах представа какво точно правя, защо го правя и какви резултати бих могъл да очаквам. Тренирал съм футбол до 19г., което ме накара да не преустановявам активния си начин на живот и да поддържам една добра спортна форма.
По принцип не посещавам фитнес залата кой знае колко често, но причината е се крие в това, че разполагам с необходимите ми неща за тренировка в къщи( с малки изключения разбира се ). Имам лост за набиране, лежанка с тежести около 80кг., няколко дъмбела с различна тежест, уред за преси, кростренажор.
Обичам да тренирам и със собствено тегло  по градинките, когато времето го позволява разбира се.
От скоро се интересувам и от хранителни режими, така че ще се опитам да споделям какво ям, по колко и кога. Тук приемам всякакви съвети за да подобря знанията си, разбира се силовата част на тренировката търпи критика също.
Ще се опитам да не занемарявам дневника си, да кача снимки и мерки в максимално кратки срокове и да Ви държа в течение на моите тренировки.
До скоро ! :)

Gogo

11.07.13
11:39

Имаш ли стойка за клек у вас? :)

11.07.13
14:20

Нямам стойка за клек !

11.07.13
17:34

Не е сложно да си направи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1