11.10.05
19:05
днеска си взех про уей 90 , банан, ама като го отворих нито миришеше на банан нито има вкус на банан, срока му на догност е чак август 2007, хартииката отгоре беше леко разлепена и мойе да е изветрял, ама искам все пак да ва питам да не би вече да не ги докарват на мирис и вкус или да отида да разбия главата на продавачката в магазина.
Хм според мен щом хартийката му е била отворен начи нещо има лично аз веднъж видях един отворен в била Джуниор и половината липсваше така че не знаеш кво са ти зели или сложили а за вкуса не се тревожи почти никога не го докарват
11.10.05
19:35
Опитай го и тогава говори
ако не го бях опитал нямаше да знам какъв е вкуса. в билла всеки прави каквото си иска със стоките (най вече тъпите чужденци), протеина го взех от спортен магазин откъдето го зимах досега, предполагам че оная шматка в магазина може да го е отворила да го мирише или да види какво представлява, надявам да няма никакви сложени “бонуси” :D
11.10.05
20:30
нз за протеина обаче гейнърът миришеше мн яко на шоколад пък никаф вкус не успях да изкарам :shock: :roll:
11.10.05
21:46
Най-добре си купувай продукти от офисите на Нутрим.Аз само от там взимам и несъм имал проблеми с качеството
12.10.05
20:45
ем и аз от там си ги зимам ама вкус няма братле :roll: