11.07.13
10:35
Здравейте! Съжалявам, ако ви е омръзнало от непрестано появяващите се ентусиасти за отслабване, но все пак се нядавам на помощ. От една седмица ходя да тичам всеки ден с един приятел по http://www.bb-team.org/articles/1588_10-top-vaprosa-za-tichaneto тази програма. Почнахме от 2 минути тичане и 1 минута ходене - втората седмица. Ясно ми е, че прост няма как от първата седмица да има ефект, но искам да постигна нещо за близо два месеца.
Аз съм момче на 15 години, висок съм 1,85, не съм се теглил от доста време, но предполагам, че съм между 90 и 100 кг. Знам, че изобщо не е малко и затова реших да се взема в ръце. Храненето ми общо взето, е това което се готви вкъщи, повечето пъти е някаква гозба, но има и пъти, когато хапваме пица или нещо подобно.
Искам да ме насочите към някакви рецепти, някакво меню, което да ми помага с целта ми. Колкото и пъти да прочета за НВД или пък някой друг хр. режим, нищо не мога да разбера.
Thanks in advance!
11.07.13
13:00
Какво не можеш да разбереш от НВД ? Статията е написана много хубаво.
Значи, спираш газираното и сладкото и започваш да ядеш само ядки, месо, яйца, риба, семена, мляко и млечни изделия. Запомни, че ако искаш да отслабваш, калориите, които приемаш трябва да са по-малко от калориите, които гориш. Успех. :)
Мнението беше редактирано от Chris Sabin на 11.07.13 13:01.
НВД не е подходяща за 15-годишен човек, поне според мен. Към автора: изчисли си калорийния баланс, дай много малък дефицит и започни да се движиш. И имай търпение.
12.07.13
10:28
Благодаря за отговорите! Ще се потрудя да постигна нещо. Надявам се да остана постоянен.