покачване

06.10.05
23:44

А бе тука се мъча от колко време да кача килограми ама нещо нестава.Тъпча се здраво ама няма ефект.
Четох една тема за пчелния прашец, но още не съм го пробвал, дано работи.
Та да имате някакви съвети какво да ям кога да ям, нещо да ми подсили апетита ли.
Какъвто и да е съвет,ще го пробвам  :D

06.10.05
23:45

1.Какво си ял, по колко и колко време?
2. Пиеш ли някакви суплементи, ако да - какви?
3. Като чета си начинаещ, каква ти е програмата - може да гориш много на тренировка.

08.10.05
01:41

За яденето не спазвам някакви програми или нещо такова. Просто ям меса яйца и такива работи по много.Тъпча се като свиня.
А за програма преди бях
1 ден
рамо, гърди,крака,бицепс,корем
2 ден
гърди,гръб,трицепс,крака,корем
3 ден
почивам
4 ден
като 1
5 ден
като 2
6 ден
почивам
и така на татък

Значи ги правя по много да речем че правя бицепс, дигам докато ръката ми омалее и така долу горе за всяко упражнение
Но от скоро минах на една от дадените в сайта:

първи ден - гърди, бицепс, корем

втори ден - почивка

трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница

четвърти ден - почивка

пети ден - рамо, крака, корем

шести ден - почивка

седми ден - почивка

А за суплементите: не пия

08.10.05
15:01

А някакви данни(ръст,тегло,стаж)?Първата програма е направо убийствена и нищо чудно че не си качил.Втората е мн. добра.Гледай да не седиш в залата повече от 1 час.За храненето преди и след тренировка яж протеини и въглехидрати

08.10.05
17:32

[quote author=“LiNkSyS”]За яденето не спазвам някакви програми или нещо такова. Просто ям меса яйца и такива работи по много.Тъпча се като свиня.
А за програма преди бях
1 ден
рамо, гърди,крака,бицепс,корем
2 ден
гърди,гръб,трицепс,крака,корем
3 ден
почивам
4 ден
като 1
5 ден
като 2
6 ден
почивам
и така на татък

Значи ги правя по много да речем че правя бицепс, дигам докато ръката ми омалее и така долу горе за всяко упражнение
Но от скоро минах на една от дадените в сайта:

първи ден - гърди, бицепс, корем

втори ден - почивка

трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница

четвърти ден - почивка

пети ден - рамо, крака, корем

шести ден - почивка

седми ден - почивка

А за суплементите: не пия

Докато си бил със старата програма не си се уголемявал а си се смалявал. Миналата ти програма само луд човек може да я прави. За новата премести трапеца в петия ден. Предмишницата ти стига да я тренираш 1 път в седмицата. Нямам време да пиша още. Помогнете му на човека че не е много ориентиран в избора си на каквото и да било. ;) аре със здраве...

10.10.05
14:50

Ами 180 см някаде и около 60 кг. на 16 год.
Как мислите за програмата, дали ше мога да кача мускулна маса и изобшо маса?

10.10.05
14:55

Програма ми се вижда добра  :) Обаче ти трябва и правилно хранене и добавки!! Има си начини на хранене маса с белтъци само не се качва трябват много въглехидрати  както и калорий!!!!

11.10.05
20:49

Може някои да не са съгласни,но за този случай яж дори и сладки работи без ограничения.Сладките са източник на много калории.А едва ли ще качиш мазнини забелижимо(дори почти никакви)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1