Завръщане към спорт след реконструкция на ПКВ

21.01.13
17:44

Здравейте, преди 6 месеца скъсах предна кръстна връзка на лявото коляно по време на футболен мач. Наложи се операция която мина успешно слава Богу! Може ли някой да ме посъветва по какъв начин (програма) да се върна към спорта (в частност ме интересува тичането).

22.03.13
14:49

Аз имам кинезитерапевтична програма след реконструкция на ПКВ!Ако те интересува ще ти я пратя!Също така мога да ти дам доста съвети относно възстановяването!Аз самия имам  реконструкция на пкв!

12.07.13
12:13

Здравейте!
И мен ме интересува кинези-прогамата за възстановяване
Също и ако може да споделите опит относно времето на възстановяване, кога се върнахте към нормалното спортуване и всичко, което сметнете, че е добре да се знае от някой като мен, на който му предстои подобна интервенция.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1