Акцент на горна част на гърди в домашни условия или лостове?

12.07.13
11:13

Здравейте,надявам се да не съм объркал раздела. Така,значи изостават ми гърдите в горната част,ходя на лостове ,на фитнес не съм ходил до сега,проблема ми е че като потърся за горна част-всичко е фитнес,може ли да ми кажете упражнения за горна част, ако има на лостове или в домашни условия,например лицеви. И как да ги тренирам че да има ефект, серии до отказ,определен брой повторение, ако може да ми помогнете :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.07.13 11:14.

12.07.13
11:32

Лицевите опори с крака по високо от ръцете са за горната част.

12.07.13
12:42

А става ли примерно да почна така да правя всеки ден лицеви както ти ми каза и да включа само горна част от това упражнение http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM около 4тата минута започва .

12.07.13
13:22

става

Нормално е да ти изостава горната част след като тренираш лостове.Колко лостаджии с добра горна част на гърди си виждал като изключим Ханибал :D Искам да ти кажа,че от упражнения в домашни условия и собствено тегло не очаквай размери или качвай килограми постоянно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1