Примерен хранителен режим

10.10.05
21:42

почвам отново да ходя на фитнес след 2-3 месечно прекасване и тъй като досега година и половина ходене на фитнес нямаше почти никакъв ефект съм решил да изпълнявам стриктно тренировъчния и хранителния режим . Съставих следния режим ... моля ви да ми кажете къде какво не пасва и как да го направя идеален . аз съм на 19 , 186 см , 73 кг .
9:00 - 200мл прясно мляко , 150гр овесени ядки
11:00 - 100 гр фъстъци , 1 банан
2:00 - 200гр пилешки гърди , 200 гр ориз , няква салатка
4:30 - тренировка (преди нея 2 ябълки за енергия)
6:00 - банан , лъжица мед
6:15 - 28гр. протеин On Whey , 30гр глюкоза
7:00 - 200 гр. картофи / леща / фасул
8:30 - 5 белтъка , 1 жълтък / ... (не знам с кво да ги редувам през ден)
9:30 - 500гр кисело мляко

100гр фъстъци не знам кви хранителни стойности имат само , и без тях съм изчислил , че ще приемам : 3370 ккал , 152гр протеини , 549гр въглехидрати и мазнините не съм ги изчислявал ...
Кажете къде какво да бутна , белтъците как да ги увелича малко или .. не е нужно , яицата ще ги ям през ден и с какво да ги редувам в яденето в 8:30 ... и въобще квото се сетите относно програмката пишете

SP

10.10.05
21:49

Ами като цяло е добре,обаче глиукозата е приемаи веднага след тренировка,15 МИНУТИ СЛЕД ТОВА протеина!!!!
преди лягане може да вкараш прясно мляко-повече забавя обмена на вещества и ако имаш пари да си вземеш един млечно айчен протеин(Про голд на НУТРИМ ще ти свърви работа :wink: )

11.10.05
09:50

А яйцата с какво да ги замествам през ден ? трябва ли да има някаква разлика в яденето в дните с тренировка и в дните без тренировка ?

SP

11.10.05
10:02

Яйцата защо искаш да ги променяш,те са си добре.Ми не трябва да променяш нищо,само не трябва да пиеш суроватъчен протеин или ако искаш можеш да го пиеш веднага след ставане сутринта и 15 мин след това да закусиш :wink:

11.10.05
12:43

Размени местата на глюкозата и суроватъчния протеин с банана и лъжицата мед :D (сигурно ше влезна в бисерите)
Иначе 150 гр. протеин на ден ти стигат и фъстъците имат доста белтъчини.
Ако искаш можеш и да ядеш сирене и извара.

11.10.05
20:29

Еми добре е!НО си малко кила за по хубава маса пий Super Amino 4800 на мене ми казаха да пия по две три не повече!И яж телешко за повече енергия штот в него има най много креатин. И яйцата дано са варени иначе никак ви пържени!

11.10.05
21:15

Flipside харесва ми режима ти :wink: спорет мен няма нужда да коригираш нищо :!:  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1